You are here:

VIDEO | Gestul făcut de MM Stoica pe teren, în plină tensiune a rezultatului din FCSB - Sparta! S-a pus între suporteri şi arbitri

VIDEO | Gestul făcut de MM Stoica pe teren, în plină tensiune a rezultatului din FCSB - Sparta! S-a pus între suporteri şi arbitri

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a interpus între brigada de arbitri din Danemarca şi suporterii furioşi din tribună, aflaţi încă sub supărarea deznodământului din dubla cu Sparta Praga.

Tensiuni după FCSB - Sparta! Arbitrul a arătat un cartonaş roşu, iar MM Stoica a făcut un gest elocvent, în plină tensiune

FCSB a fost eliminată dramatic de Sparta Praga din preliminariile Champions League. După 1-1 în tur, campioana Cehiei a avut o primă repriză perfectă pe Stadionul Steaua şi a condus cu 3-0. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost 2-3, cu un final fulminant al campioanei României, dar fără satsifacţii. 

Pentru FCSB au marcat Olaru, în minutul 60, şi Edjouma, în minutul 85, în timp ce pentru Sparta Praga au înscris Birmancevic (13, 28) şi Haraslin (37).

De-a lungul meciului, brigada din Danemarca, cu Morten Krogh la centru, a luat mai multe decizii de arbitraj care i-au nemulţumit pe bucureşteni, la penalty-ul acordat Spartei, apoi când Darius Olaru a fost faultat evident în marginea careului. 

După finalul celor 90 de minute, centralul Morten Krogh a arătat un cartonaş roşu, după rezultatul greu de digerat pentru FCSB. 

Apoi, după câteva minute petrecute la centru, alături de echipe, arbitrii Morten Krogh, Wollenberg Rasmussen, Steffen Bramsen şi Mikkel Redder s-au îndreptat spre vestiare, iar MM Stoica a anticipat ce urma să se întâmple din tribună. 

Oficialul de la FCSB a făcut paravan între suporterii care aruncau cu obiecte spre arbitrii din Danemarca. MM s-a pus în faţa celor care au condus FCSB - Sparta Praga, pentru a nu fi loviţi de obiectele aruncate de suporteri. 

Deşi calificarea a fost pierdută, galeria a scandat <<Steaua, nu uita, salută galeria>>, semn că efortul din a doua repriză a fost apreciat de suporterii aflaţi la peluză.

VIDEO | Scenele petrecute după FCSB - Sparta Praga

Afla mai multe despre: fcsb sparta pragafcsb eliminare champions leaguemm stoicamm stoica fcsb sparta praga 

viewscnt
Articole similare