You are here:

Faze controversate de arbitraj! Sparta a primit un penalty contestat de fotbaliştii de la FCSB, apoi Olaru a erupt după ce a căzut în careul advers | FOTO

Faze controversate de arbitraj! Sparta a primit un penalty contestat de fotbaliştii de la FCSB, apoi Olaru a erupt după ce a căzut în careul advers | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Returul FCSB - Sparta Praga, din turul III preliminar Champions League, a fost marcat de nemulţumirile campionilor României, din cauza deciziilor de arbitraj luate în prima repriză.

FCSB - Sparta Praga, manşa secundă a turului III preliminar Champions League, a început de la 1-1 la general, însă echilibrul a fost rupt rapid. Cehii au deschis scorul prin Birmancevic, în minutul 12, după o fază confuză în careul lui Târnovanu, apoi au făcut 2-0 după o fază contestată.  

Brigada din Danemarca a dictat penalty pentru Sparta, în prima repriză! Fotbaliştii de la FCSB au contestat decizia centralului

Meciul FCSB - Sparta Praga a fost condus de o brigadă de arbitri din Danemarca, cu Morten Krogh la centru. Acesta a fost ajutat de Wollenberg Rasmussen şi Steffen Bramsen, rezervă a fost Mikkel Redder, iar în camera VAR s-au aflat Pol van Boekel şi Jochem Kamphuis.

În minutul 26, Dawa s-a aflat într-un duel aerian cu un adversar. Jucătorul Spartei a lovit primul mingea cu capul, iar fundaşul de la FCSB, care a căutat balonul, l-a lovit evident pe adversar în ceafă. Fotbaliştii de la FCSB au reacţionat imediat, însă nu l-au mai putut îndupleca pe Morten Krogh. 

Birmancevic a reuşit dubla, după ce a marcat de la 11 metri, spre bucuria celor de la Sparta. 

Faza la care FCSB a cerut fault, în marginea careului

Următoarea fază controversată a avut loc câteva minute mai târziu, atunci când Darius Olaru a fost prins între doi adversari şi doborât în marginea careului, pe linie. 

Căpitanul de la FCSB a fost placat de Preciado, care i-a intrat cu umărul în piept. Olaru nu a mai putut urmări mingea, iar căderea s-a petrecut în careul Spartei. 

Centralul danez a lăsat jocul să continue, nu a acordat fault, iar Darius Olaru s-a înfuriat. Căpitanul a protestat vehement, la fel cum au făcut şi cei de pe stadion, apoi a fost avertizat cu cartonaşul galben. Băluţă, la fel de revoltat, a primit şi el cartonaşul galben. 

Până la pauză, Sparta Praga a făcut 3-0 cu FCSB, înainte de play-off-ul Champions League. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb sparta pragafcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare