You are here:

Lecţia dură pe care i-a dat-o Gigi Becali unui patron din Superliga: "Vor să-ţi ia banii. E prietenul meu şi pot să-i spun"

Lecţia dură pe care i-a dat-o Gigi Becali unui patron din Superliga: "Vor să-ţi ia banii. E prietenul meu şi pot să-i spun"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a permis să-l avertizeze pe unul dintre patronii din Superliga cu care are o relaţie bună.

Patronul din Superliga care a fost avertizat de Gigi Becali: "Vor să-ţi ia banii. Eu am păţit asta"

În timp ce FCSB nu a avut parcursul dorit în Superliga, întrucât în paralel a disputat meciurile din preliminariile Champions League, Rapid nu a avut parte şi de provocarea europeană. Giuleştenii, cu Neil Lennon pe bancă, nu au câştigat în Superliga, iar situaţia sportivă este dezamăgitoare pentru conducere. 

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia de la Rapid, însă nu a dorit să intre în detalii despre echipă. În schimb, finanţatorul de la FCSB l-a avertizat pe Dan Şucu în privinţa a ce-l aşteaptă, cu investiţii care nu mereu vor da rezultatele dorite. 

"E treaba lor ce fac la Rapid. Comentez eu ce fac ei? Oamenii să înţeleagă că trebuie să piardă mulţi bani ca să înveţe fotbal, că la fotbal nu e ca la afaceri. La fotbal e greu, tată. La fotbal trebuie să te consulţi cu Gigi Becali să-ţi dea lecţii, ca să poţi să te ridici, să nu clachezi. Au clacat toţi până acum. E vreunul care a rămas de 20 de ani? De 24 de ani, de când sunt eu, e vreunul? Toţi au clacat. 

Nu mă interesează ce fac, dar lui Şucu pot să-i spun, că e prietenul meu şi pot să-i spun. Trebuie să mai aibă multe zile grele şi mulţi nervi până o să-şi dea seama că, atunci când ai bani, toţi oamenii care lucrează în fotbal îţi vor banii. 

Tu eşti ăla care trebuie să dai bani, iar toţi ceilalţi vor să ia banii. Alţii de bună-credinţă, alţii cu rea-credinţă, dar vor să ţi-i ia. Asta să înţeleagă el la fotbal, că ceilalţi vor să-ţi ia banii. Da, eu am învăţat în timp, normal că îi luau, dar nu mai vreau să spun acum, că nu are rost", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalidan sucugigi becali fcsbdan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare