You are here:

Vali Creţu a dat verdictul despre FCSB - Sparta Praga! Ştie unde trebuie anihilată echipa din Cehia: "Acolo sunt cei mai periculoşi" | VIDEO

Vali Creţu a dat verdictul despre FCSB - Sparta Praga! Ştie unde trebuie anihilată echipa din Cehia: "Acolo sunt cei mai periculoşi" | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB este la 90 de minute de play-off-ul Champions League. Sparta Praga nu îi sperie pe jucătorii lui Charalambous, mai ales că au fost la un pas să îi bată pe cehi la ei acasă. Roş-albaştrii vor avea de partea lor şi un stadion arhiplin.

Visul unei nopţi de vară! Jucătorii lui Charalambous sunt mai motivaţi decât oricând înaintea returului cu Sparta Praga

"Visul fiecărui copil care se apucă de fotbal e să joace în Champions League. Aştept cu nerăbdare acest meci şi sper din tot sufletul să ne calificam şi să jucam play-off-ul de Champions League", spune Vali Creţu. 

Roş-albaştrii au prins şi mai mult curaj după remiza 1-1 din Cehia. "Puteam să câştigam dacă eram mult mai atenţi la fazele fixe, unde sunt cei mai periculoşi. Puteam să câştigăm cu 1-0, 2-0", a mai spus fundaşul dreapta. 

Dacă trece de Sparta, FCSB se va lupta cu PAOK sau Malmo în playoff: "E o şansă unică, pentru că în ianuarie fac 36 ani şi mă bucur din suflet că am această oprtunitate să joc în Champions Leagu", a adăugat Vali Creţu. 

Ghencea va fi plin ochi la meciul cu Sparta. Cu câteva ore înaintea fluierului de start, s-au vândul bilete la negru şi cu 1500 de lei. 

"Milioane de oameni, milioane de ochi vor vedea acest meci, atâta lume se va uita. Ştim treaba asta, caţi oameni sunt în spatele nostru şi vin şi ne susţin, vin la fiecare meci", a încheiat Vali Creţu, fundaşul de la FCSB. 

Afla mai multe despre: valentin cretufcsb sparta pragafcsb champions league 

viewscnt
Articole similare