You are here:

OFICIAL | Sold-out la FCSB - Sparta Praga! Suporterii campioanei vin să-şi vadă favoriţii la meciul calificării în play-off-ul Champions League

OFICIAL | Sold-out la FCSB - Sparta Praga! Suporterii campioanei vin să-şi vadă favoriţii la meciul calificării în play-off-ul Champions League

FCSB

Comentarii

FCSB primeşte vizita campioanei Cehiei, Sparta Praga, într-un meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

Cele două echipe au remizat în manşa tur disputată pe epet Arena din Praga, cu scorul de 1-1. Fanii campioanei din Cehia şi-au susţinut favoriţii până la ultimul fluier, la partida tur.

Suporterii campioanei României vor fi alături de "roş-albaştri" la partida de pe Stadionul Steaua, partidă care poate aduce formaţia antrenată de Elias Charalambous cu un încă un pas în faţă în drumul spre fazele principale ale UEFA Champions League

Sold-out la FCSB - Sparta Praga, meciul calificării în play-off-ul Ligii Campionilor

"Biletele puse în vânzare pentru partida cu AC Sparta Praga, din turul 3 al UEFA Champions League au fost vândute în totalitate!

Vă mulţumim pentru extraordinarul interes acordat acestui meci şi vă reamintim că porţile stadionului se vor deschide la ora 19:00. Astfel, vă rugăm încă o dată să vă prezentaţi la stadion din timp, pentru a evita aglomeraţia la porţile de acces! Vă aşteptăm alături de noi!", au transmis cei de la FCSB, pe reţelele de socializare.

Dacă va reuşi să treacă de Sparta Praga, FCSB va înfrunta câştigătoarea "dublei" dintre PAOK Salonic şi Malmo. În turul disputat în Suedia, cele două echipe au remizat cu scorul de 2-2.

Afla mai multe despre: fcsbsparta pragauefa champions league 

viewscnt
Articole similare