You are here:

Claudiu Keşeru a debutat cu gol în tricoul noii sale echipe, la 37 de ani, însă reuşita sa a fost anulată. Îşi anunţase retragerea în 2023

Claudiu Keşeru a debutat cu gol în tricoul noii sale echipe, la 37 de ani, însă reuşita sa a fost anulată. Îşi anunţase retragerea în 2023

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keseru a debutat pentru noua sa echipă, Cherno More Varna, într-o partidă din campionatul Bulgariei.

Fostul atacant al celor de la FCSB a debutat în partida bulgarilor de la Cherno More în faţa formaţiei Botev Vratsa, într-un meci al etapei a 4-a a campionatului din Bulgaria.

Claudiu Keşeru, gol anulat la revenirea în fotbal

Vice-campioana Bulgariei s-a impus cu scorul de 2-1. Keşeru a fost introdus pe teren în minutul 73, iar la nici două minute de la intrarea sa pe teren, atacantul din România a reuşit să înscrie pentru noua sa echipă. Bucuria sa nu a fost de durată, întrucât arbitrul a anulat golul cu ajutorul sistemului VAR, din cauza unui fault.

Echipa lui Keşeru a reuşit să-şi apere avantajul de pe tabelă şi să se impună în partida din etapa a 4-a a campionatului bulgar. Cherno More este pe locul patru după primele patru etape, cu şapte puncte acumulate. Keşeru a revenit în fotbal după ce şi-a anunţat retragerea, spre sfârşitul anului trecut.

Keşeru a scris istorie în campionatul din Bulgaria, alături de Ludogoreţ Razgrad. Cu peste 240 de partide în tricoul celor de la Ludogoreţ, Keşeru este golgheterul all-time al clubului înfiinţat în 1945.

Afla mai multe despre: claudiu keserucherno morebulgariafcsb 

viewscnt
Articole similare