You are here:

Revenire de senzaţie pentru Claudiu Keşeru! Atacantul retras în 2023, pregătit să semneze şi să îmbrace tricoul vice-campioanei

Revenire de senzaţie pentru Claudiu Keşeru! Atacantul retras în 2023, pregătit să semneze şi să îmbrace tricoul vice-campioanei

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Keşeru (37 de ani), este pe cale să revină în fotbal, după aproape un an de la anunţul retragerii sale.

Keşeru şi-a anunţat retragerea în luna octombrie a anului trecut, pe vremea când evolua în tricoul celor de la UTA Arad. Atacantul ajuns la vârsta de 37 de ani şi-a petrecut ultimii ani ai carierei în Superliga, la formaţii precum FCSB şi UTA Arad. Respectat şi în prezent pentru performanţele excelente obţinute în campionatul Bulgariei, alături de Ludogoreţ Razgrad, Keşeru a primit o propunere din partea vice-campioanei Bulgariei, Cherno More, pentru a reveni pe teren după aproape un an de la retragerea din cariera de fotbalist profesionist.

Claudiu Keşeru, gata să "bată palma" cu vice-campioana Bulgariei

Conform jurnaliştilor de la Blitz, Keşeru s-ar fi antrenat deja alături de jucătorii vice-campioanei Bulgariei şi este aşteptat să semneze un contract în următoarele zilei. Experimentatul vârf de atac s-ar fi înţeles fără mari probleme cu oficialii clubului, asupra salariului. 

Conform sursei citate anterior, Keşeru şi-ar fi cumpărat un apartament în Varna, în perioada în care evolua pentru Ludogoreţ, iar la noua sa formaţie, Cherno More, Keşeru va încasa un salariu de 3000 de euro pe lună.

Publicaţia Tema Sport a confirmat informaţiile celor de la Blitz şi au prezentat detaliile contractului lui Keşeru, la Cherno More Varna.

 

"Contractul lui Keşeru va fi unul deschis, totul depinzând de forma în care se va afla şi de prestaţiile din teren. Clubul este impresionat de forma atacantului, chiar dacă acesta n-a mai jucat de un an. Keşeru a arătat multă ambiţie pentru a demonstra", au scris jurnaliştii bulgari.

Claudiu Keşeru a îmbrăcat tricoul celor de la Ludogorets în 243 de partide în toate competiţiile. A înscris 139 de goluri şi este golgheterul all-time al clubului. Keşeru a bifat 46 de prezenţe în tricoul echipei naţionale, pentru care a înscris de 13 ori.

Afla mai multe despre: claudiu keserucherno morebulgariauta arad 

viewscnt
Articole similare