You are here:

Preşedintele unei rivale din Superliga ştie cum se va descurca FCSB la meciul decisiv cu Sparta Praga: "Arată diferit"

Preşedintele unei rivale din Superliga ştie cum se va descurca FCSB la meciul decisiv cu Sparta Praga: "Arată diferit"

FCSB

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a analizat şansele celor trei echipe prezente în preliminariile competiţiilor europene.

Oficialul vice-campioanei României crede că FCSB va reuşi să treacă de Sparta Praga. De asemenea, le dă şanse propriilor jucători de la CFR Cluj în returul cu Maccabi Petah Tikva.

În schimb, fostul arbitru nu o vede pe Corvinul Hunedoara în următorul tur preliminar din Conference League, în condiţiile în care câştigătoarea Cupei României a cedat pe teren propriu în faţa celor de la Astana, cu scorul de 2-1, în manşa tur.

Cristi Balaj: "Cred că vor merge mai departe doar două echipe"

"Din păcate, cred că vor merge mai departe doar două echipe. Noi (n.r. CFR Cluj) şi FCSB. I-am văzut şi pe cei de la Sparta Praga, iar FCSB are o oportunitate de care trebuie să profite.

Şi noi la fel, atâta timp cât vom trata cu aceeaşi seriozitate partida. Sparta arată diferit faţă de ceea ce au arătat în anii anteriori şi sunt convins că cei de la FCSB vor profita de acest lucru", a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

CFR Cluj va înfrunta câştigătoarea "dublei" dintre Pafos (Cipru) şi CSKA 1948 (Bulgaria), în play-off-ul UEFA Conference League, dacă va reuşi să-şi menţină avantajul în faţa celor de la Maccabi Petah Tikva, la partida retur din Gruia. Dacă va reuşi să producă o surpriză în Kazakhstan, Corvinul va întâlni câştigătoarea "dublei" dintre St. Mirren (Scoţia) şi Brann (Norvegia)

Afla mai multe despre: fcsbsparta pragacristi balajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare