You are here:

Replica lui Mihai Stoica după ce Louis Munteanu a zis că nu-l interesează de FCSB: ”E chiar de apreciat”

Replica lui Mihai Stoica după ce Louis Munteanu a zis că nu-l interesează de FCSB: ”E chiar de apreciat”

FCSB

Comentarii

Louis Munteanu (22 de ani) a ajuns în această perioadă de mercato la CFR Cluj, deşi a existat interes şi din partea FCSB-ului. Mihai Stoica (59 de ani) a vorbit despre această situaţie, după ce atacantul a marcat primele sale goluri pentru formaţia din Gruia.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe Unirea Slobozia, scor 3-0, într-un meci din etapa a cincea a Superligii României.

”Dubla” lui Louis Munteanu, aflat la primele reuşite în tricoul grupării din Gruia, şi golul lui Adi Păun au adus o victorie facilă pentru formaţia lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica a auzit ce a spus Louis Munteanu despre FCSB şi a făcut precizări: ”Nu a ocolit-o”

La finalul meciului, în interviul pe care l-a dat, Louis Munteanu a avut o reacţie tranşantă atunci când a venit vorba de FCSB, echipă care a fost interesată şi ea să-l aducă.

”Nu mă interesează FCSB-ul, nu am vrut să merg acolo. Nu am niciun motiv, nicio explicaţie”, a declarat noul jucător al CFR-ului.

Aflat în studio, Mihai Stoica a venit cu replica şi a povestit cum au stat lucrurile exact cu interesul campioanei României pentru fostul jucător de la Farul.

”Este perfect, e win win. Îţi dai seama dacă, ştiu eu, îl forţa cineva să vină şi el nevrând să vină, venea. Era o nenorocire. Foarte bine. Eu ştiam.

I-am zis lui Gigi de la bun început, de când a vrut să-i facă o ofertă pentru că am pus un jucător la echipa naţională să-l întrebe dacă vrea să vină la FCSB, nu a vrut. Şi i-am zis lui Gigi că nu vrea să vină. 

GIgi a insistat până când la un moment dat a zis stop. M-am oprit. Gata. Am aflat unele, altele, nu mă mai interesează. Gata. End of story. Acum vreo o lună şi ceva, am văzut, era nu ştiu ce petrecerer şi scanda cu Borza şi Aioani. Poate o fi rapidist, nu ştiu. E treaba lui.

Asta e chiar de apreciat asta (n.r. că a spus că nu a vrut să vină), faptul că a zis, nu a ocolit-o. Sunt foarte puţini fotbalişti care au curaj să spună adevărul. Domne, n-am vrut să vin şi cu asta basta”, a afirmat Mihai Stoica, la Prima Sport.

În urma acestui rezultat, CFR ocupă locul al 6-lea, cu 7 puncte, în timp ce Unirea Slobozia este pe 12, cu 5 puncte. Louis Munteanu a ajuns la CFR pentru 2,3 milioane de euro. Atât a plătit Nelu Varga Fiorentinei.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujlouis munteanumihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare