You are here:

Rămas dator, Cristi Manea a fost certat de soţie după un interviu: "S-a supărat pentru ce am spus, dar chiar stă cu mine. Familia este cea mai importantă"

Rămas dator, Cristi Manea a fost certat de soţie după un interviu: "S-a supărat pentru ce am spus, dar chiar stă cu mine. Familia este cea mai importantă"galerie foto

Rapid

Comentarii

Fundaşul dreapta de la Rapid, Cristi Manea (27 de ani), a avut un sezon tumultuos. Accidentarea suferită la CFR Cluj şi forma l-au făcut să piardă lotul pentru EURO 2024, însă a avut un sprijin în soţia sa, Irina Manea, despre care fotbalistul a vorbit la superlativ.

Cristi Manea, despre familie şi soţia sa, Irina: "De când o cunosc nu mai cad în depresie"

Cristi Manea a recunoscut că a fost supărat că a ratat EURO 2024 cu naţionala României şi s-ar fi aşteptat ca Edi Iordănescu să facă o excepţie în cazul aşa precum a făcut cu alţi jucători, după cum afirmă rapidistul. 

Fundaşul crescut de Gică Hagi a ajuns la Rapid în vară, iar Manea a vorbit despre un aspect important pentru cariera şi viaţa sa. 

"Am familia lângă mine, care e cea mai importantă, dar e ciudat. Adică atunci când joci jumătate dintre meciurile din calificari şi te loveşti tot acolo, şi după aia nu mai mergi... După aia e puţin frustrant. Nu acum că acuz pe cineva, nici vorbă, dar nu e simplu. Şi am tras foarte mult cu piciorul, adică sezonul a fost uşor. 

E normal să fii puţin aşa, dar am noroc că soţia mea chiar mă ajută mult pe chestia asta. De când o cunosc eu pe ea m-am maturizat foarte mult, nu mai cad în depresie aşa uşor. 

(n.r. - te ajuta echilibrul asta de acasă?) Da, normal, cum să nu te ajute?! E foarte important când toate lucrurile sunt bune, când acasă eşti bine, mănânci bine, te odihneşti bine, te antrenezi bine. La un moment dat, când intri pe teren eşti ca un actor, intri pe scena, reflectă tot din tine, iar atunci nu are cum să nu fie bine", a spus Cristi Manea

Galerie foto cu Irina şi Cristi Manea

Fundaşul naţionalei şi-a continuat discursul despre partea nevăzută din cariera unui fotbalist. 

"Sunt recunoscător că mi-a dat Dumnezeu foarte multe. Mi-a luat pe o parte, pe tatăl meu, că l-am pierdut când aveam 18 ani şi acum trei luni pe bunicul care m-a crescut. Nu e uşor şi am noroc cu fetiţele mai ales, pentru că sunt foarte ataşate de mine şi mă mai deconcetez cumva. 

Mi se pare că multe lume ne judecă, li se pare foarte uşor ce facem, dar nimeni nu ştie ce poveste are un fotbalist în spate, de familie. Văd doar spuma de la noi, doar când intri pe teren. Contează mult cum eşti, daca eşti bine acasă, te antrenezi bine, pe teren lucruile acestea se văd", a adăugat fundaşul dreapta de la Rapid. 

Cristi Manea: "Soţia, cel mai bun psiholog. S-a supărat pentru ce am spus într-un interviu"

Irina Manea îl susţine pe jucătorul de la Rapid, însă în febra unui meci fundaşul dreapta a omis-o atunci când a fost întrebat despre cum trece peste trăirile din timpul jocului. 

"Da, clar! S-a şi supărat odată când am spus la un interviu cum trec peste momentele mai grele după meci. Ziceam să stau cu familia şi am uitat să zic, iar ea chiar stă cu mine câte două, trei ore după meci, pentru că mă vede trist şi nu vreau eu să vorbesc.

Atunci când eşti supărat şi nu ai cu cine să vorbeşti, nu e bine, mai bine te descarci şi ea chiar ştie să vorbească cu mine", a mai spus Cristi Manea, fundaşul de la Rapid

Galerie foto cu Irina şi Cristi Manea

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristi maneairina maneasotie cristi maneacristi manea rapid 

viewscnt
Articole similare