You are here:

Rapid încă mai speră la titlu. ”Se pot repara lucrurile. Toate sezoanele au fost disputate” | VIDEO

Rapid încă mai speră la titlu. ”Se pot repara lucrurile. Toate sezoanele au fost disputate” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Cristi Manea (27 de ani) a vorbit despre lupta la titlu din Superliga României, cu toate că Rapid a început sub aşteptări sezonul competiţional.

Lupta la titlu se va duce până în ultima etapă: ”Mi se pare aiurea să vorbim de pe acum”

Cristi Manea a ajuns în această perioadă de transferuri la Rapid, de la CFR Cluj, acolo unde a fost legitimat timp de şapte ani.

Fundaşul de bandă dreaptă a debutat deja la noua sa echipă şi a adunat trei meciuri în campionat, dar Rapid este încă victorie.

Nici în deplasarea de la Buzău, giuleştenii nu au reuşit să se impună. Au remizat 1-1 cu formaţia gazdă.

Cu doar patru puncte acumulate în cinci etape, Rapid încă mai speră la titlu. Cristi Manea a precizat că lupta pentru campionat se va decide abia în apropierea play-off-ului şi la finalul său.

”Se pot repara lucrurile, dar mi se pare aiurea să vorbim de pe acum, ci peste 20 de etape, când se intră în play-off. De-abia de atunci.

Chiar şi în play-off, dacă pierzi trei meciuri la rând şi baţi celelalte, te-ai dus patru locuri. Toate sezoanele au fost disputate, adică în faţă acolo. Nu ştiu dacă am câştigat vreodată cu 15 puncte. 

Sunt echipe echilibrate, s-au întărit toate echipele. Am văzut că şi unii jucători care dacă nu jucau la o echipă, s-au dus la o echipă mai mică, dar joacă şi sunt jucători cu calitate”, a declarat Manea. 

Fundaşul dreapta al Rapidului l-a caracterizat şi pe veteranul căpitan al giuleştenilor, Cristi Săpunaru.

”Pe Săpunaru eu îl ştiu de când jucam la naţională cu el. Mi se pare neschimbat şi la vârsta asta. E chiar un model pentru tinerii din ziua de azi, chiar dacă nu mai sunt aşa tânăr ca ceilalţi colegi”, a adăugat jucătorul de 27 de ani.

Afla mai multe despre: rapidcristi maneasuperliga 

viewscnt
Articole similare