You are here:

Mihalcea, ”jos pălăria” în faţa lui Dan Petrescu, după umilinţa din Gruia: ”Am fost dominaţi la toate capitolele. Nu am reuşit nimic”

Mihalcea, ”jos pălăria” în faţa lui Dan Petrescu, după umilinţa din Gruia: ”Am fost dominaţi la toate capitolele. Nu am reuşit nimic”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul celor de la Unirea Slobozia, Adi Mihalcea (48 de ani), a tras concluziile după meciul din Gruia, pe care l-a pierdut contra CFR-ului.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe Unirea Slobozia, scor 3-0, într-un meci din etapa a cincea a Superligii României.

Nkololo a lovit bara în minutul 28 al meciului de la Cluj, pentru ca tot el, zece minute mai târziu, să trimită o pasă în careu pentru Louis Munteanu şi acesta să deschidă scorul. 

Replica oaspeţilor a venit în minutul 40, când Florin Purece a înscris cu un extraordinar, de la distanţă, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la o fază anterioară. 

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a fost apoi eliminat pentru proteste şi gazdele au intrat cu avantaj la pauză. 

La reluare, în minutul 51, Păun a finalizat o acţiune a clujenilor, venită după erori în defensiva ialomiţenilor. 

Louis Munteanu a închis tabela cu un şut spectaculos de la marginea careului şi clujenii s-au impus cu 3-0, într-un meci pe care ialomişenii l-au încheiat fără şut pe poartă. 

Mihalcea, pus la punct de CFR, în Gruia ”Nu am reuşit nimic din ce ne-am propus”

La finalul meciului, Adi Mihalcea a fost dezamăgit de jocul echipei sale şi a lăudat prestaţia echipei lui Dan Petrescu. 

De asemenea, antrenorul Sloboziei a arătat că este conştient de limitele formaţiei sale, nou-promovată în elita fotbalului românesc.

”Am fost dominaţi la toate capitolele, şi la fotbal, şi fizic, şi tactic. S-a văzut calitatea individuală a jucătorilor. S-a văzut ce se întâmplă atunci când noi începem să filosofăm. Important e să realizăm şi să analizăm unde am greşit şi să ne revenim.

Normal că jucătorii m-au dezamăgit. Au fost şi greşeli personale ale jucătorilor cu experienţă. Dar au fost făcute şi pe fondul jocului bun făcut de CFR. Jos pălăria! Nu am fost deloc agresivi. Nu am reuşit nimic din ce ne-am propus.

E a treia decizie VAR luată împotriva noastră. Noi suntem Unirea Slobozia. Ne ştim locul. Suntem prima echipă din istoria oraşului în prima ligă.

Avem cinci puncte, momentan suntem în plan. Suntem acolo, în grafic. Nu jucăm în fiecare etapă cu CFR şi sunt convins că putem să mai adunăm puncte”, a declarat Mihalcea, după meci.

În urma acestui rezultat, CFR ocupă locul al 6-lea, cu 7 puncte, în timp ce Unirea Slobozia este pe 12, cu 5 puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligaadi mihalceaslobozia 

viewscnt
Articole similare