You are here:

Bernd Storck a anunţat ce urmează pentru cei doi fotbalişti pe care i-a exclus din lot în Sepsi - U Craiova: "Discutăm cu ei mâine dimineaţă"

Bernd Storck a anunţat ce urmează pentru cei doi fotbalişti pe care i-a exclus din lot în Sepsi - U Craiova: "Discutăm cu ei mâine dimineaţă"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, a oferit primele concluzii, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Germanul a fost mulţumit în mare parte de ce a văzut şi a dezvăluit ce se întâmplă cu cei doi fotbalişti maghiri excluşi din lot pentru meciul cu oltenii.

Bernd Storck l-a lăudat pe Mitriţă şi a dezvăluit ce se întâmplă cu Varga şi Kecskes 

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în etapa a cincea din Superliga, la Sfântu Gheorghe. Deşi cifrele şi ocaziile le-au aparţinut gazdelor, Alex Mitriţă a făcut spectacol şi a reuşit o dublă superbă, iar atacantul a fost remarcat de Storck. 

Antrenorul lui Sepsi a spus că singura problemă a fost că echipa sa nu a marcat şi a dezvăluit că Varga şi Kecskes au fost eliminaţi din lot doar pentru meciul cu noul lider al Superligii. 

"E păcat, am făcut un meci bun, dar când nu marchezi nu câştigi. Universitatea are calitate în ofensivă, are jucători buni şi fac diferenţa. În a doua repriză nu am fost consecvenţi şi e păcat. În ultimele 15 minute am fost buni în prima repriză, în a doua repriză am încercat. Am dominat, am riscat, am avut şi ghinion. Am avut şanse şi nu am marcat. Mitriţă a fost foarte bun azi, e un jucător-cheie şi al doilea gol a fost de mare clasă. 

Am jucat contra unui oponent puternic, cu jucători buni de pe bancă şi după 60 de minute unii dintre jucătorii mei au fost obosiţi. Nu am marcat şi e o problemă, e singurul aspect negativ. Nu e uşor să găseşti jucători, trebuie să aibă un nivel bun. 

Jucătorii pedepsiţi au fost pedepsiţi doar pentru acest meci, se vor întoarce la antrenament. Discutăm cu ei mâine dimineaţă şi sperăm să se întoarcă", a declarat Bernd Storck, după Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în Superliga. 

În urma acestui rezultat, oltenii lui Gâlcă sunt pe primul loc, cu 11 puncte, la egalitate de puncte cu Oţelul, iar echipa lui Storck este pe patru, cu opt puncte.

Afla mai multe despre: sepsi universitatea craiovabernd storck 

viewscnt
Articole similare