You are here:

Storck, nemilos! A exclus din lot doi fotbalişti importanţi, înainte de Sepsi - U Craiova: "Nu glumesc. Sunt motive disciplinare"

Storck, nemilos! A exclus din lot doi fotbalişti importanţi, înainte de Sepsi - U Craiova: "Nu glumesc. Sunt motive disciplinare"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Bernd Storck (61 de ani), a exclus din lot doi fotbalişti, după ce aceştia i-au încălcat regula. Măsura a fost luată înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

Storck a exclus doi fotbalişti din lotul lui Sepsi! Antrenorul n-a suportat ce au făcut: "Nu glumesc"

Sepsi - Universitatea Craiova are loc duminică, de la 19:00, în etapa a cincea din Superliga, iar germanul Bernd Storck nu renunţă la disciplina impusă în cadrul echipei din Sfântu Gheorghe. 

Antrenorul i-a anunţat pe Kevin Varga, atacantul maghiar de 28 de ani, şi Ákos Kecskés, fundaşul central maghiar de 28 de ani, că sunt excluşi din lot din motive disciplinare. Cei doi au întârziat în cadrul programului, iar Storck nu i-a iertat. 

"Va fi un meci greu, în faţa unui adversar neînvins, ambele echipe vor să câştige meciul. Această măsură cu Kevin Varga, din nefericire, a fost luată din motive disciplinare şi a fost nevoie de ea. A întârziat în cadrul grupului, nu a ajuns la timp. Avem reguli, toată lumea le respectă, iar din această cauză l-am scos din lot. 

(n.r. - Akos Kecskes?). La fel, din păcate. Nu glumesc, nu. Nu avem mulţi jucători pe bancă azi, dar asta e viaţa, susţin regulile, toată lumea trebuie să le respecte şi îmi menţin deciziile. 

Va fi interesant cine va fi mai puternică în acest meci, iar Universitatea Craiova este o echipă puternică şi trebuie să-i controlăm. Mitriţă e un jucător-cheie, e un jucător de top, rotesc mult jucătorii în ofensivă, dar avem metodele noastre", a declarat Bernd Storck, cu o oră înainte de startul meciului Sepsi - Universitatea Craiova.  

Echipele de start

  • Sepsi: Niczuly - Oteliţă, D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan - Kallaku, Alimi, Sota - Neskovic, Debeljuh, Breij
  • Rezerve: D. Moldovan, Gyenge, M. Coman, Hajdin, Oroian, Siger, Drăgiceanu, Bardea
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Sierra, Ndong - Oshima, Anzor - Baiaram, Mitriţă, Paradela - Koljic
  • Rezerve: S. Lung, Căpăţână, Gaspar, Zajkov, Badelj, Bancu, Al. Creţu, Houri, Danciu, Barbu, Bana, Montoya

Despre normele impuse de Bernd Storck la Sepsi au discutat Dan Udrea şi Basarab Panduru, pe baza informaţiei că "mulţi dintre jucători sunt nemulţumiţi de faptul că antrenorul de la Sepsi impune reguli". 

Afla mai multe despre: bernd storckkevin vargaákos kecskéssepsi universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare