You are here:

Louis Munteanu i-a tăiat elanul reporterului! "Nu mă interesează FCSB! Nu. Fără explicaţii, seară bună"

Louis Munteanu i-a tăiat elanul reporterului! "Nu mă interesează FCSB! Nu. Fără explicaţii, seară bună"

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu (22 de ani) a reuşit primele goluri la CFR Cluj, unde deja impresionează. După dubla cu Unirea Slobozia, atacantul a refuzat categoric să comenteze şi interesul din partea campioanei FCSB.

Louis Munteanu, drastic atunci când a fost întrebat despre FCSB! "Vreau să fiu acolo, la naţională"

CFR Cluj a învins Unirea Slobozia în etapa a cincea din Superliga, scor 3-0. Introdus titular de Dan Petrescu înainte de returul din preliminariile Conference League, Louis Munteanu şi-a făcut treaba, a deschis scorul în minutul 38, apoi a marcat superb plasat la a doua bară pentru 3-0, în minutul 64. 

La final, cel mai "vânat" atacant român din această vară a spus că speră să ajungă la echipa naţională. 

"Un meci foarte greu, zic eu că am făcut o analiză bună cu mister, ne-a făcut să fim concentraţi şi s-a văzut în atitudinea şi jocul nostru. Era un meci important, aveam nevoie de victorie. Mă bucur că am marcat primele goluri pentru CFR. 

Vreau să fiu mai bun decât anul trecut, am început bine şi sper s-o ţin tot aşa. Băieţii m-au primit bine, stafful, patronul nu mai zic, toată lumea m-a primit bine. Mă simt bine aici şi s-a văzut că am dat tot. Vreau să fiu acolo din nou, sper să ajung cu evoluţiile mele", a declarat Louis Munteanu, imediat după victoria clară din Gruia. 

CFR Cluj a plătit peste două milioane de euro pentru Louis Munteanu, însă atacantul care a aparţinut de Fiorentina a fost urmărit de toate echipele din topul Superligii. 

Inclusiv FCSB a demarat discuţii pentru transferul lui Louis Munteanu, care a cerut un salariu de 400.000 de euro, ca mai apoi remuneraţia să ajungă la 700.000 de euro în al patrulea an de contract. 

După dubla pentru CFR Cluj, atacantul a fost întrebat de ce a refuzat FCSB şi a fost tranşant. 

"Nu mă interesează FCSB! Nu am vrut eu să merg acolo. Aşa cum am mai spus nu am vrut să merg acolo şi asta a fost. Nu! Fără explicaţii, seară bună", a mai spus Louis Munteanu.

Florin Tănase a ajuns în cele din urmă la FCSB, după ce Gigi Becali s-a retras din cursa pentru vârful ajuns la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: louis munteanulouis munteanu cfr clujlouis munteanu fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare