You are here:

"Vin şi stau pe capul meu". Cine l-a enervat peste măsură pe Dan Petrescu: "În Europa şi oriunde am antrenat nu prea am păţit"

"Vin şi stau pe capul meu". Cine l-a enervat peste măsură pe Dan Petrescu: "În Europa şi oriunde am antrenat nu prea am păţit"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, şi-a continuat disputa cu arbitrii şi în victoria cu Unirea Slobozia. Principalul a tras concluziile victoriei din etapa a cincea, din Superliga.

Dan Petrescu, imediat după CFR Cluj - Unirea Slobozia, în Superliga

"Bursucul" a fost mulţumit de victoria lui CFR Cluj cu Unirea Slobozia, scor 3-0, în care Louis Munteanu a reuşit dubla şi a fost drastic atunci când a fost întrebat despre FCSB. 

În schimb, Dan Petrescu a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, iar al patrulea arbitru n-a nemulţumit pe antrenor. Antrenorul a transmis că este atent supravegheat de oficiali. 

"Da, trei puncte mari pentru noi, ţinând cont că am schimbat toţi jucătorii de câmp faţă de meciul din Europa. Abeid, care nu e fundaş dreapta a jucat fundaş dreapta, Graovac a jucat foarte bine. Cei trei mijlocaşi, la fel, în atac am avut cinci, şase ocazii şi am marcat trei goluri.  

Sunt dezamăgit de eliminare, pentru că în Europa şi oriunde am antrenat nu prea am fost eliminat. În România mereu sunt eliminat. Dacă în alte dăţi am meritat, acum chiar nu am meritat. Nu am înţeles. Arbitrul al patrulea stă numai la noi, stă doar lângă mine, nici nu se uită la cealaltă bancă. I-am spus <<De ce nu ai fost atent la fază? A fost fault>> Galben, galben! Toţi antrenorii din lume sunt agitaţi. Vă daţi seama că ar fi doar cartonaşe roşii. Îmi pare rău, că la meciul următor poate n-o să pot sta pe bancă. Proteste, toată lumea protestează şi jucătorii o fac. N-am înţeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru, vin cu atitudine de început numai la mine vin şi stau pe capul meu. Asta mă deranjează cel mai mult. 

L-am luat pentru offside, dar a fost fault înainte şi n-au dat fault. Asta m-a supărat. Dacă nu era offside, poate nu eram eliminat şi poate vorbeam despre alt meci acum. El a zis că n-a fost şi asta m-a supărat, dar faultul a fost făcut în faţa lui. 

Meritul el al băieţilor, că a fost o perioadă grea pentru noi. Le-am spus că avem finale azi şi joi, iar joi să ne calificăm. 

Louis Munteanu a marcat, e bine pentru el, să rămână umil şi să fie liniştit. Îl felicit, s-a văzut că are clasă. Să fie băiat liniştit, dacă vrea să ajungă jucător mare. La CFR Cluj nu e titular de drept, să ştie că are concurenţă. Normal că toţi jucătorii sunt variante pentru meciul de joi", a declarat Dan Petrescu, după încă o victorie în Superliga.  

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujcfr cluj unirea slobozia 

viewscnt
Articole similare