You are here:

Prima decizie luată de mama Sabrinei Voinea, după verdictul crunt de la TAS | EXCLUSIV

Prima decizie luată de mama Sabrinei Voinea, după verdictul crunt de la TAS | EXCLUSIV

Gimnastică

Comentarii

Sabrina Voinea nu renunţă la speranţă de a obţine o medalie, chiar şi după ce comisia TAS de la Jocurile Olimpice nu i-a dat dreptate.

Verdictul dat de comisia detaşată de TAS la Jocurile Olimpice, care i-a înapoiat Anei Bărbosu medalia de bronz, ar putea fi doar un pas intermediar în disputa iscată în gimnastică. Federaţia Română de Gimnastică a cerut trei medalii, pentru toate sportivele implicate în controversă, iar în cel mai bun caz, în care calculele sunt complicate, şi Sabrina Voinea ar putea urca pe podiumul olimpic.

Nefericite au rămas celelalte două sportive. Sabrina Voinea a avut speranţe că probele prezentate vor arăta că nu a părăsit suprafaţa de concurs şi că va urca pe locul al treilea, în timp ce Jordan Chiles n-a putut demonstra că acea contestaţie, care a adus-o iniţial pe locul al treilea, a fost făcută în minutul regulamentar. 

Deşi Comitetul Olimpic American a contestat decizia TAS, prin care Jordan Chiles a fost deposedată de bronz, verdictul a fost menţinut, după cum a informat Federaţia Română de Gimnastică. 

De altfel, FRG şi sponsorii pun la bătaie 200.000 de euro pentru ca Sabrina Voinea să mai aibă o şansă de a urca pe podiumul olimpic

Camelia Voinea iese la atac şi a luat o decizie importantă pentru a-i aduce gloria fiicei sale

După ce TAS a decis să nu judece cazul Sabrinei, mama acesteia Camelia Voinea, a luat decizia de a angaja un avocat în persoana lui Florin Ciutacu, care se va ocupa pe mai departe de cazul fiicei sale.

Conform spuselor Cameliei Voinea, toate declaraţiile de presă vor fi făcute doar de avocat.

"Voi comunica cu toată lumea, eu o voi reprezenta atât pe dânsa, dar şi pe Sabrina”, a spus Florin Ciutacu, pentru Orangesport.ro.

De ce Sabrina Voinea nu a mai avut şanse la TAS, când a fost judecat cazul

Carmencita Constantin, preşedinta FRG, a explicat că, în febra momentului şi sub şocul deciziilor arbitrilor, Camelia Voinea, antrenoarea şi mama Sabrinei Voinea, nu a luat decizia inspirată la sol. 

"Acolo a fost o greşeală a noastră, a antrenorului nostru, pe care au speculat-o. Faptul că nu a fost depusă contestaţia pentru penalitate.

Cred că asta a şi fost în mintea Cameliei, ea a ştiut că fata ei nu a ieşit din covor. Dar aici într-adevăr a fost o greşeală de nerespectare a regulamentului. Trebuia depusă o contestaţie", a mai spus preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică. 

Afla mai multe despre: camelia voineasabrina voinea 

viewscnt
Articole similare