You are here:

Carlo Ancelotti a intervenit în mijlocul informaţiilor despre transfer! "Este un jucător fantastic care vrea să ajute Real Madrid să fie în top"

Carlo Ancelotti a intervenit în mijlocul informaţiilor despre transfer! "Este un jucător fantastic care vrea să ajute Real Madrid să fie în top"
Comentarii

Tehnicianul Carlo Ancelotti a dezminţit zvonurile privind o eventuală plecare a lui Vinicius Jr de la Real Madrid.

Carlo Ancelotti: "Vinicius este un jucător fantastic care vrea să ajute Real Madrid să fie în top"

"Nu există nimic. Nu este absolut nimic pentru că sunt doar speculaţii în această perioadă de mercato. Sunt speculaţii şi nimic mai mult", a declarat antrenorul italian.

"A văzut zvonurile, dar bineînţeles că nu este afectat de ele. El este foarte fericit să rămână, să fie aici şi să dea tot ce are mai bun. Vinicius este un jucător fantastic care vrea să ajute Real Madrid să fie în top. El a făcut asta în ultimii ani", a spus Ancelotti.

Presa internaţională a scris în ultimele zile că jucătorul de 24 de ani ar avea o ofertă de un miliard de euro din Arabia Saudită. El are contract cu Real Madrid până în 2027.

Vinicius, în vârstă de 24 de ani, a fost abordat de oficialii Fondului de investiţii publice saudit (PIF) pentru a se afla de interesul său de a se alătura Saudi Pro League (SPL) cu un contract pe cinci ani în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon fix, plus bonusuri.

Pachetul ar include, de asemenea, un contract separat pe 10 ani pentru a deveni ambasador al Cupei Mondiale din 2034, care este de aşteptat să aibă loc în ţară, dar aceşti termen nu au fost încă discutaţi.

Afla mai multe despre: carlo ancelottiviniciusreal madrid 

viewscnt
Articole similare