You are here:

Chiricheş a gafat, apoi a fost la interviu: ”Pasa mea a fost cam moale”. Mesaj pentru Gigi Becali, care l-a criticat: ”Crede că joc la mişto”

Chiricheş a gafat, apoi a fost la interviu: ”Pasa mea a fost cam moale”. Mesaj pentru Gigi Becali, care l-a criticat: ”Crede că joc la mişto”

FCSB

Comentarii

Fundaşul central al celor de la FCSB, Vlad Chiricheş (34 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa Oţelului lui Dorinel Munteanu.

FCSB a pierdut cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, într-un meci din etapa a treia din Superliga. Cisotti (45) şi Zivulic (59) au adus victoria pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

La finalul meciului disputat în Ghencea, Vlad Chiricheş a reacţionat cu privire la jocul pe care l-a făcut contra echipei moldovene. 

Căpitan în acest meci, Chiricheş a greşit la faza primului gol şi a explicat modul în care a fost posibil să paseze la adversar, căpitanul Oţelului, Cisotti.

De asemenea, fundaşul central în vârstă de 34 de ani a fost anunţat la flash-interviu de faptul că a fost criticat dur de Gigi Becali, iar acesta i-a transmis un mesaj finanţatorului de la FCSB.

Ca de la un căpitan la altul. Chiricheş, despre eroarea gravă comisă în meciul cu Oţelul

”Jocul l-am început bine, am avut câteva ocazii bune. După a venit pasa aia a mea mai moale, îmi asum această înfrângere. Toate lucrurile mai rele au plecat de la faza aceea. Am primit gol, nu am reuşit să mai facem un joc bun.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre ceilalţi, pasa mea a fost cam moale. Mi-e greu să-ţi răspund, să spun un motiv pentru care nu am reuşit să obţinem o victorie. Am fi putut să înscriem, păcat că nu am făcut-o. După, jocul a fost mai apăsător pentru noi.

Am discutat în vestiar, dacă nu aveam încredere că putem să întoarcem scorul, nu avea rost să ieşim de la vestiare. După a venit şi golul doi, o execuţie extraordinară şi ne-a fost şi mai greu.

Foarte probabil, cumva în subconştientul nostru, toată lumea vorbeşte de meciul cu Maccabi, şi probabil nu ne-a făcut bine asta. Se simţea în aer că nu era un meci atât de important, rezultatul arată asta. Ne-am prezentat lamentabil.

(n.r. Despre criticile lui Gigi Becali) Probabil, câteodată, jocul meu pare zeflemist, poate crede că joc la mişto, dar îmi doresc. Felul meu de a juca e să contruiesc din apărare, să ducem cât mai uşor mingea spre atacanţi. Poate nu e ce vrea patronul, dar sper ca în următoaree jocuri să fie mai bine şi să câştigăm”, a declarat Chiricheş, după meci.

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, Oţelul Galaţi a urcat pe primul loc, cu şapte puncte, în timp ce FCSB este pe 10, cu două puncte.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare