You are here:

”FCSB a părut o echipă de retrogradare”. Campioana şi Chiricheş, luaţi la rost şi de experţi, nu doar de Oţelul: ”Rar vezi un căpitan care dă pase de gol celuilalt”

”FCSB a părut o echipă de retrogradare”. Campioana şi Chiricheş, luaţi la rost şi de experţi, nu doar de Oţelul: ”Rar vezi un căpitan care dă pase de gol celuilalt”

FCSB

Comentarii

FCSB a început sub aşteptări noul sezon din Superliga României, iar concluziile eşecului din Ghencea cu Oţelul au fost trase de expertul Basarab Panduru şi colegii săi de studio.

FCSB a pierdut cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, într-un meci din etapa a treia din Superliga. Cisotti (45) şi Zivulic (59) au adus victoria pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

Prima reacţie după eşecul FCSB-ului cu Oţelul

La finalul meciului disputat în Ghencea, Basarab Panduru a reacţionat cu privire la jocul prestat de echipa campioană contra Oţelului.

De asemenea, un capitol special i-a fost dedicat şi lui Vlad Chiricheş, care a pasat greşit la primul gol, cel înscris de Cisotti.

”În prima repriză mi-a plăcut FCSB. Cred că scorul nu e corect, deşi putea să fie 2-0. Teles are o mare ocazie, la aceeaşi pasă decisivă dată de Chiricheş, ca la primul gol.

Dar, până atunci, FCSB a atacat, a avut ocazii, şuturi, bară. Rezultatul nu mi se pare corect. Poate 1-0 pentru FCSB, 2-0 era mai corect în prima repriză.

Repriza a doua a fost din cale afară de urâtă. FCSB a părut o echipă de retrogradare, fără nicio idee. Zivulic a marcat o nebunie de gol.

Îl vedeam pe Chiricheş, discutam că poate merită să joace titular în meciul cu Maccabi, dar a fost atât de slab, indiferent cât stai, nu poţi să joci, să dai trei pase la advresar, două de gol.

Rar vezi un căpitan care dă pase de gol la celălalt căpitan. Doar aici vezi, la Chiricheş cu Cisotti. Ce a fost în seara asta e de neconceput pentru Chiricheş. Greşelile astea, la valoarea lui, nu ai cum să le fac.

Nu-i uşor să mai speri să joci, dar el, la vârsta lui, dacă tot stă pe bancă, n-ai cum să fii în formă niciodată, dar greşelile astea, la valoarea lui, mi se pare că nu ai cum să le faci””, a declarat Panduru, la Prima Sport.

Marius Baciu a comentat prestaţia lui Vlad Chiricheş, cel care a purtat banderola de căpitan în acest meci.

”La Chiricheş se vede vârsta. Chiricheş a făcut greşeli de începător, dar un jucător la vârsta lui dacă nu joacă, indiferent cât se antrenează, se întâmplă ce se întâmplă. Dacă juca cu Dawa sau Ngezana, poate ar fi avut o altă prestaţie”, a completat şi Baciu.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu şi-a exprimat şi el punctul de vedere, subliniind importanţa uriaşă pe care o are Dorinel Munteanu la ”modesta” Oţelul.

”Nu am vreo impresie, nu au învăţat nimic. Schimbă de fiecare dată echipă. Fă ce vrei şi asta va fi concluzia. Oţelul e o echipă deosebit de modestă. Cu Farul şi Botoşani a fost îngrozitoare. Băieţii aleargă, dar au un antrenor foarte bun pe bancă, ei sunt din cale afară de slabi”, a concluzionat şi Cosmescu.

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, Oţelul Galaţi a urcat pe primul loc, cu şapte puncte, în timp ce FCSB este pe 10, cu două puncte.

Afla mai multe despre: fcsbotelulvlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare