You are here:

Echipele româneşti în Europa, ca Franţa la EURO 2024. Panduru: ”Trebuie să vină pe jos ca să-i baţi? Nu dăm un gol din acţiune”

Echipele româneşti în Europa, ca Franţa la EURO 2024. Panduru: ”Trebuie să vină pe jos ca să-i baţi? Nu dăm un gol din acţiune”

Superliga

Comentarii

A fost o săptămână nefastă pentru echipele româneşti în meciurile din cupele europene. Nici campioana FCSB, dar nici Corvinul, CFR Cluj şi Craiova nu au reuşit să câştige.

FCSB a remizat, marţi, cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în turul doi preliminar din Champions League.

În acelaşi tur, dar în Europa League, Corvinul Hunedoara a încheiat şi ea la egalitate, pe teren propriu, cu Rijeka, scor 0-0.

În schimb, în a treia competiţie continentală ca importanţă la nivelul echipelor de club, Conference League, Universitatea Craiova a pierdut cu Maribor, în deplasare, scor 0-2, iar CFR Cluj a făcut 0-0, acasă, cu Neman Grodno.

Reacţia lui Basarab Panduru, după ce a văzut echipele româneşti la treabă în Europa

Basarab Panduru a văzut ce s-a întâmplat în toate cele patru meciuri în care au fost implicate reprezentantele româneşti şi şi-a expus opinia despre fiecare în parte.

De asemenea, şi cu privire la toate echipele la un loc, despre care a precizat că nu au fost în stare să dea nici măcar un gol din acţiune. Practic, la fel ca Franţa la EURO 2024, care nu dăduse vreun gol din acţiune până la semifinala cu Spania.

”Corvinul a reuşit un rezultat bun, neaşteptat, mai ales că a întâlnit o echipă puternică. La Craiova, dacă ar fi rămas în 11 la 11, ar fi avut poate o şansă. Dar aşa, la 2-0, cred că Maribor e mare favorită.

CFR trebuia să câştige. Am citit că Neman Grodno a venit vreo o mie de km pe jos. Trebuie să vină pe jos ca să-i baţi? N-ai cum să nu baţi o echipă care vine o mie de km pe jos.

FCSB a dat un gol. Practic, dăm doar un gol şi ăla din fază fixă. În patru meciuri nu dăm un gol din acţiune”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

Meciurile retur pentru toate cele patru reprezentante româneşti în cupele europene sunt programate săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: cfrfcsbcraiovacorvinulbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare