You are here:

"Am ajuns la un numitor comun". Fotbalistul care şi-a negociat contractul cu FCSB, imediat după meciul cu Maccabi Tel Aviv: "Suntem foarte aproape"

"Am ajuns la un numitor comun". Fotbalistul care şi-a negociat contractul cu FCSB, imediat după meciul cu Maccabi Tel Aviv: "Suntem foarte aproape"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit prima mutare făcută de conducere, după remiza cu Maccabi Tel Aviv.

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a dezvăluit că Risto Radunovic este foarte aproape să îşi prelungească înţelegerea scadentă în iarnă cu gruparea roş-albastră.

După spusele lui MM Stoica, cele două părţi nu au ajuns până în acest moment la un acord referitor la perioada pe care ar urma să fie semnat noul contract.

Răsturnare de situaţie! Risto Radunovic are şanse foarte mari să rămână la FCSB

"Risto a jucat fenomenal. Am avut o discuţie azi legată de prelungirea contractului. Eu zic că suntem foarte aproape, e prima discuţie în urma căreia suntem foarte aproape. Deci am ajuns la un numitor comun. 

E vorba doar despre perioadă, eu nu pot să merg cât vrea el, dar sper ca mâine să rezolvăm şi problema asta. 

Banii îi dă Gigi şi are calculele lui. Îmi doresc să rămână şi, pentru mine, a fost mereu top 3 ca importanţă, iar în vestiar e un băiat admirabil", a declarat MM Stoica la Prima Sport

Risto Radunovic poate continua la FCSB şi după ce se retrage

Mai mult decât atât, Mihai Stoica a susţinut că a purtat o discuţie cu Radunovic, în care i-a propus muntenegreanului o funcţie în conducerea clubului după ce acesta se va retrage.

"I-am şi spus să joace cât mai mult, să abandoneze activitatea competiţională la noi şi să continue în cadrul clubului. Caut un director sportiv. Singurul cu care am reuşit a fost Narcis Răducan la Urziceni. Toţi vor să antreneze la verde şi la bani", a mai spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamihai stoica,  

viewscnt
Articole similare