You are here:

Cu inima împărţită! Titularul de la FCSB, după remiza cu Maccabi: "În ultimele şase luni am voie să discut cu oricine"

Cu inima împărţită! Titularul de la FCSB, după remiza cu Maccabi: "În ultimele şase luni am voie să discut cu oricine"

FCSB

Comentarii

Risto Radunovic (32 de ani) consideră că şansele de calificare ale FCSB au crescut odată cu programare returului cu Maccabi Tel Aviv la Budapesta. Nici de această dată nu a putut oferi un răspuns privind viitorul său, însă a amintit că poate discuta cu orice club, în ultimele şase luni de contract.

Titularul de la FCSB nu ştie ce va face după ce îi expiră contractul! "În ultimele şase luni am voie să discut cu oricine"

FCSB a încheiat la egalitate cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, meciul susţinut, marţi, pe stadionul Steaua, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Deşi campioana a forţat pe final, scorul s-a păstrat, iar calificarea se decide peste o săptămână, la Budapesta. 

Risto Radunovic consideră că FCSB putea câştigat, în primul meci. 

Cât despre viitorul său, fundaşul din naţionala Muntenegrului şi-a ales cu grijă cuvintele. Deşi au existat discuţii încă din această vară despre prelungirea contractului care expiră în iarnă, agenţii şi Risto Radunovic nu s-au înţeles cu FCSB, iar situaţia apărătorului a rămas incertă. 

"Un egal care nu pot să zic că e echitabil. Am făcut un meci bun, îmi pare rău că n-am câştigat, am avut ocazii, dar în ultimii 30 de metri n-am fost inspiraţi în seara asta. Am forţat în ultimele 15 metri şi îmi pare rău că n-am câştigat. Sunt campionii Israelului, o echipă bună, care are în sânge Champions League, au jucat meciuri mari şi se vede calitatea la ei, antrenorul conduce bine echipa. Poate e un avantaj pentru noi că se joacă la Budapesta şi să ne califiăm. 

Jocul din această seară ne-a dat speranţe. Sper să câştigăm cu un gol diferenţă şi să ne calificăm. E posibil să fie un avantaj că e la Budapesta, dar sunt două echipe bune. Avem un lot numeros şi să ne obişnuim cu meciuri la trei zile, să împărţim minutele. 

Eu am zis că am contract, vedem ce va fi. În ultimele şase luni am voie să discut cu oricine şi vedem ce va fi. Vedem ce spun agenţii, cum zic ei şi aştept cea mai bună soluţie. Nu am ceva concret (n.r. - întrebat despre prelugnire). Nu pot să zic ceva oficial şi...

Îl aşteptăm pe Tănase, are calitate, a fost căpitan aici şi, dacă nu găseşte ceva mai bun, îl aşteptăm aici, la noi", a declarat Risto Radunovic, după FCSB - Maccabi Tel Aviv, în preliminariile Champions League. 

Afla mai multe despre: risto radunovicristo radunovic fcsb maccabi tel avivcontract risto radunovic 

viewscnt
Articole similare