You are here:

FCSB mai are de rezolvat o problemă înainte de returul cu Maccabi Tel Aviv! Cum a fost surprins titularul după meciul cu Maccabi Tel Aviv

FCSB mai are de rezolvat o problemă înainte de returul cu Maccabi Tel Aviv! Cum a fost surprins titularul după meciul cu Maccabi Tel Aviv

FCSB

Comentarii

FCSB l-a pierdut pe unul dintre fotbaliştii importanţi din linia de mijloc. Adrian Şut (25 de ani) s-a accidentat după o oră de joc şi schimbarea s-a impus în a doua repriză din meciul cu Maccabi Tel Aviv.

UPDATE | Adrian Şut a fost îngrijit de echipa medicală şi i-a fost aplicată o pungă cu gheaţă pe glezna dreaptă, care a fost afectată după ce un adversar i-a căzut pe picior. 

Momente grele pentru Adrian Şut! A suferit pe teren după accidentare şi a fost înlocuit

FCSB a dat primul test important în Europa cu Maccabi Tel Aviv, în primul meci din turul II preliminar Champions League. Marţi, de la 20:30, pe Stadionul Steaua a fost înregistrată cea mai mare asistenţă din acest sezon

Campioana României a început cu cea mai bună echipă pe teren, cu Şut şi Lixandru, mijlocaşii de care Gigi Becali a promis că nu se mai atinge. 

Totuşi, FCSB a fost nevoită să schimbe după o oră de joc la centrul terenului. 

În minutul 61, un adversar a picat pe glezna dreaptă a lui Adrian Şut, fără intenţie, iar efectul loviturii a fost resimţit din plin de internaţionalul român. 

Adrian Şut a picat pe gazon, şi-a pus mâinile în cap, apoi s-a ţinut de gleznă, semn că a fost lovit puternic. După mai multe minute în care a primit îngrijiri medicale pe gazon, mijlocaşul a ieşit şchiopătând şi a fost schimbat. 

Malcom Edjouma i-a luat locul pe teren, iar Adrian Şut va aştepta un verdict din partea medicilor. 

Afla mai multe despre: adrian sutaccidentare adrian sutfcsb maccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare