You are here:

"S-a aprobat"! Denumire nouă în competiţie pentru CSA Steaua din sezonul următor al Ligii 2

"S-a aprobat"! Denumire nouă în competiţie pentru CSA Steaua din sezonul următor al Ligii 2

Steaua

Comentarii

A fost aprobată solicitarea Ministerului Apărării Naţionale în privinţa numelui pe care CSA Steaua Bucureşti îl va folosi în noul sezon competiţional din Liga 2.

Răzvan Burleanu a anunţat schimbarea de nume pentru CSA Steaua pentru noul sezon din Liga 2

Sezonul 2024-2025 din Liga 2 începe în primele zile din august, iar câteva decizii aprobate deja au fost anunţate de Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF a transmis că s-au amânat primele două etape pentru Corvinul Hunedoara, care a făcut rost de CIS şi astfel a apărut societatea care să transforme clubul în unul de drept privat. 

Astfel, după ce Corvinul Hunedoara îşi va încheiat parcursul în Europa, va începe noul sezon din Liga 2 cu drept de promovare. 

O modificare a fost aprobată şi în privinţa CSA Steaua Bucureşti, un alt club care nu a putut promova în Superliga până în acest moment, din cauza formei de organizare. 

Răzvan Burleanu a anunţat că Steaua Bucureşti va fi denumirea folosită în competiţii de clubul militar, după ce cererea MApN a fost aprobată. 

"Un alt subiect care s-a aflat astăzi pe ordinea de zi face referire la modificarea denumirii CSA Steaua în Steaua Bucureşti în noul sezon, în competiţiile organizate de FRF. 

S-a aprobat modificarea denumirii în noul sezon de Liga 2. Asta mi-a şi permis, când am făcut referire la Corvinul Hunedoara, să folosesc deja noua denumire Steaua Bucureşti" a declarat Răzvan Burleanu, care a oferit detalii şi despre postul de selecţioner al echipei naţionale, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: csa steauanume steaua bucuresti liga 2razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare