You are here:

Adrian Mutu revine în fotbalul românesc! „Briliantul” se luptă din nou la titlu cu o forţă din Superligă

Adrian Mutu revine în fotbalul românesc! „Briliantul” se luptă din nou la titlu cu o forţă din Superligă

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mutu ar putea ajunge la Farul Constanţa, în cazul în care Gică Hagi ajunge noul selecţioner al României.

Adrian Mutu, revenire în Superligă la un club de top! Cum s-ar putea produce mutarea

Echipa naţională a rămas fără selecţioner după ce Edi Iordănescu nu a vrut să-şi prelungească contractul cu Federaţia Română de Fotbal. Astfel, cel mai important nume vehiculat pentru a prelua echipa naţională este Gică Hagi, patron şi antrenor al „marinarilor” din Constanţa.

În acest context, „Regele” ar fi nevoit să renunţe la Farul pentru a putea prelua naţionala. Într-un asemenea scenariu, Gică Hagi l-ar vrea pe Adrian Mutu pe banca „marinarilor”. Tehnicianul este liber de contract după experienţa neplăcută de la CFR Cluj şi ar accepta o asemenea ofertă, mai ales că ar primi şansa să se lupte din nou pentru poziţiile fruntaşe din Superliga României, anunţă Fanatik.

„Briliantul” i-a părăsit pe clujeni după eliminarea din Cupa României în faţa celor de la Corvinul, dar şi din cauza unor probleme de vestiar. După acel moment, Mutu a simţit nevoia unei pauze, dar acum ar putea reveni în forţă în Superliga României.

Cui cedează Gică Hagi clubul dacă va ajunge selecţionerul României

De asemenea, important de precizat este că Gică Hagi va trebui să cedeze acţionariatul clubului altei persoane pentru a putea merge pe banca echipei naţionalei. În acest sens, „Regele” vrea să-i cedeze acţiunile soţiei sale, deşi inclusiv Gică Popescu a fost pe această listă a posibililor înlocuitori.

Astfel, Adrian Mutu ar veni antrenor la o echipă patronată, pe hârtie, de soţia lui Gică Hagi, iar obiectivul ar fi unul clar: promovarea cât mai multor fotbalişti tineri de valoare, dar şi calificarea în play-off-ul Superligii.

Până acum, Adrian Mutu a antrenat următoarele echipe: FC Voluntari, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku şi CFR Cluj. Dacă va accepta propunerea lui Gică Hagi, Adrian Mutu va fi la a 5-a echipă antrenată din Superliga României.

  • 13 milioane de euro valorează lotul celor de la Farul, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mutusuperligafarul 

viewscnt
Articole similare