You are here:

Gigi Becali şi-a făcut calculele. Patronul de la FCSB îşi freacă mâinile şi se gândeşte la grupele Champions League: "40-50 de milioane"

Gigi Becali şi-a făcut calculele. Patronul de la FCSB îşi freacă mâinile şi se gândeşte la grupele Champions League: "40-50 de milioane"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a făcut calculele referitoare la campania echipei sale în preliminariile competiţiilor europene.

Latifundiarul din Pipera are un obiectiv măreţ în această perioadă. Calificarea echipei sale, FCSB, în grupele UEFA Champions League. Campioana României şi-a început perfect campania din preliminarii, cu două victorii în partidele cu Virtus, 7-1 şi 4-0.

FCSB va avea de înfruntat un adversar mai dificil în turul doi preliminar. Este vorba de campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. Gigi Becali este cu gândul la obiectivul suprem al campioanei României, calificarea în grupele Ligii Campionilor şi sumele aferente unei astfel de performanţe. Dacă va reuşi să treacă de Maccabi Tel Aviv, FCSB va înfrunta câştigătoarea "dublei" dintre Shamrock Rovers şi Sparta Praga. Campioana Cehiei este favorită în duelul cu Shamrock Rovers şi are şanse să o întâlnească 

Gigi Becali: "Ajungi la 45-50 de milioane"

"Eu nu vorbesc dacă trec de Maccabi. Eu vorbesc numai de grupele Ligii Campionilor. Nu mă interesează câţi bani iau cu Maccabi. După aia, dacă vrea Domnul, vorbesc de Sparta Praga. După aia vorbesc de play-off şi gata. Eu nu vorbesc de câţi bani iau cu Maccabi. Eu vorbesc de final, aia ţintesc, finalul... Liga Campionilor, grupe!

Sunt 15-20 de milioane calificarea, plus bilete, plus market-pool, plus 3 milioane o victorie... Deci ajungi la 45-50 de milioane", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbuefa champions leaguemaccabi tel avivgigi becali 

viewscnt
Articole similare