You are here:

Cătălin Cîrjan, urecheat de un fost internaţional după ultimele declaraţii: "Îl ia gura pe dinainte. Să vorbească mai puţin"

Cătălin Cîrjan, urecheat de un fost internaţional după ultimele declaraţii: "Îl ia gura pe dinainte. Să vorbească mai puţin"

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Cîrjan a reuşit să înscrie în două etape consecutive pentru noua sa echipă, Dinamo. Fostul junior al celor de la Arsenal s-a adaptat perfect la noul său club.

Dinamo a obţinut prima victorie a acestui sezon împotriva celor de la Petrolul Ploieşti. Dinamoviştii nu au reuşit să obţină rezultatul dorit din deplasarea de la Cluj-Napoca, însă au reuşit să obţină primele puncte în a doua etapă a sezonului, pe teren propriu.

Însă, un lucru a rămas constant, Cătălin Cîrjan a reuşit să înscrie în ambele meciuri disputate de Dinamo până acum, în Superliga. Fostul rapidist s-a remarcat prin momentele sale de virtuozitate cu mingea la picior, calitate care i-a adus cele două reuşite în primele două etape ale acestui sezon.

Dănuţ Lupu, fostul internaţional român şi jucător al celor de la Dinamo, a auzit declaraţiile lui Cîrjan din ultima perioadă şi a decis să-l aducă cu picioarele pe pâmânt pe actualul golgheter al "câinilor", în acest sezon, la egalitate cu Hakim Abdallah.

Dănuţ Lupu: "Nu cred că a avut nimeni nimic cu el cât a fost la Rapid"

"Au jucat ieri poate şi datorită faptului că nu a jucat nimic Petrolul. Zici că au venit în vacanţă ăia. Mă bucur că au reuşit să câştige. Nu pot să îmi dau cu părerea despre joc, când ăia nu au jucat nimic. Un joc bun, dar încă o dată, echipa adversă nu a arătat nimic. O echipă de Liga a 4-a punea probleme mai mari.

Eu cred că pe Cîrjan iar îl ia gura pe dinainte cu declaraţiile pe care le face. Vezi Doamne vrea să arate el Rapidului... Nu cred că a avut nimeni nimic cu el cât a fost la Rapid. Poate că au avut jucători mai buni decât el. Eu îi spun să vorbească mai puţin şi să joace mai mult.

E tânăr, are calităţi, dar să joace întâi şi după aia să vorbească. Stai puţin, ai dat două goluri şi ai jucat cu două echipe… CFR e CFR, ok, dar Petrolul...", a declarat Dănuţ Lupu, la Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamocatalin cirjandanut lupusuperligapetrolulcfr cluj 

viewscnt
Articole similare