You are here:

Valeriu Iftime îşi vinde cel mai important jucător! Ofertă de 300.000 de euro pentru triplul campion din Superliga

Valeriu Iftime îşi vinde cel mai important jucător! Ofertă de 300.000 de euro pentru triplul campion din Superliga

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, este pe cale să-şi vândă unul dintre oamenii de bază din atacul echipei sale.

Este vorba de Sebastian Mailat, golgheterul echipei în urmă cu două sezoane. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj şi triplu campion al României alături de formaţia ardeleană, Mailat a suferit o accidentare gravă care l-a ţinut pe bară pentru majoritatea sezonului trecut. Mailat a revenit în play-out-ul stagiunii trecute şi a reuşit să marcheze de trei ori pentru echipa sa.

Sebastian Mailat, drum liber spre Coreea de Sud

Accidentarea suferită de Mailat nu i-a permis să facă pasul în străinătate. Zalgiris, fosta campioană a Lituaniei, şi-a arătat interesul pentru golgheterul botoşănenilor de la acea vreme, dar în cele din urmă, transferul a picat.

Suwon Samsung Bluewings, o echipă din a doua ligă sud-coreeană, este interesată în prezent de serviciile fotbalistului în vârstă de 27 de ani, anunţă Fanatik. Gruparea din Suwon îşi doreşte promovarea în prima ligă şi vor achita suma de 300.000 de euro pentru transferul lui Mailat.

Conform sursei citate anterior, mutarea se va concretiza la finalul acestei săptămâni, atunci când va efectua şi vizita medicală la noua sa echipă, formaţie care îi va oferi un salariu enorm faţă de ceea ce câştigă în Superliga.

5.000 de euro este salariul lui Mailat la FC Botoşani, în timp ce oferta propusă de sud-coreeni este de 20.000 de euro, cu o creştere de câte 5.000 de euro pentru fiecare sezon petrecut la echipă, alături de bonusurile de la final de sezon, dacă Samsung Bluewings va promova în prima divizie.

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimesebastian mailatcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare