Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl pregătim". Valeriu Iftime a anunţat revenirea fotbalistului care a ratat un transfer de 600.000 de euro, în vară

"Îl pregătim". Valeriu Iftime a anunţat revenirea fotbalistului care a ratat un transfer de 600.000 de euro, în vară

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a vorbit despre revenirea lui Sebastian Mailat, fotbalistul care a încheiat sezonul precedent drept golgheterul celor de la FC Botoşani.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a avut parte de sezonul carierei, în tricoul botoşănenilor, în stagiunea precedentă. Mailat a înscris 16 goluri în prima divizie, cât şi o reuşită în Cupa României, în sezonul 2022/2023.

Fotbalistul ofensiv s-a accidentat în vara trecută, în timpul unui meci amical. Mailat a suferit o accidentare la genunchi care l-a ţinut pe bară timp de mai multe luni, perioadă în care echipa sa a avut probleme mari în zona retrogradării din Superliga.

Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că Mailat ar putea reveni pe teren, într-un meci oficial, la următoarea partidă a celor de la FC Botoşani, pe teren propriu, împotriva celor de la Poli Iaşi.

Accidentarea gravă suferită de Mailat a rezultat în ratarea unui transfer în străinătate, în Lituania, la Zalgiris Vilnius, echipă la care evoluează în prezent, Liviu Antal, fostul atacant al celor de la CS Mioveni.

Valeriu Iftime: "Este apt, face antrenamente 100%"

"Nu pot să spun tot ce pregăteşte Bogdan Andone în săptămânile astea fără meciuri, că află Iaşiul (n.r. - râde). Ce ştiu e că sâmbătă vom avea un meci de pregătire şi va juca şi Mailat. Îl pregătim pe Mailat să intre. E o veste bună. Cred că va reveni de la meciul cu Iaşi.

Este apt, face antrenamente 100% de două săptămâni, are nevoie de un meci de pregătire în care să joace o repriză, să vedem dacă duce. Apoi, poate intra încet, încet în echipa noastră. Nu poate fi un titular de bază, dar poate fi un mare ajutor pentru noi dacă e în formă.", a declarat Valeriu Iftime, conform GSP.

Afla mai multe despre: fc botosanisebastian mailatvaleriu iftimebogdan andonepoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare