Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce n-ar spera?". Jucătorul echipei naţionale care nu o exclude pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu | EXCLUSIV

"De ce n-ar spera?". Jucătorul echipei naţionale care nu o exclude pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu | EXCLUSIV
Comentarii

Valentin Mihăilă a vorbit despre şansele Universităţii Craiova la titlul din Superliga, în acest sezon.

Echipa antrenată de Ivaylo Petev este neînvinsă de opt etape şi a obţinut un rezultat important pe terenul celor de la CFR Cluj, cu scorul de 2-1, victorie care o readuce în lupta pentru primele poziţii.

Craiova a pornit în play-off de pe poziţia a patra, cu 25 de puncte. După victoria cu CFR Cluj şi înfrângerea Rapidului pe teren propriu împotriva Farului, Craiova a urcat pe poziţia secundă şi se poate bate la titlu împotriva celor de la FCSB, chiar şi în contextul distanţei semnificative dintre cele două echipe, din punct de vedere al punctelor din clasament.

Convocat la echipa naţională de Edi Iordănescu, Valentin Mihăilă a fost întrebat în cadrul unui interviu despre şansele fostei sale echipe la titlu, în acest sezon de Superliga, cu nouă etape rămase.

"De ce nu? În play-off tot timpul sunt şanse, sunt aproape toate meciurile derby-uri, echipele sunt bune, se joaca de la egal la egal si de ce n-ar spera la titlu?", a spus Valentin Mihăilă, pentru Orange Sport.

Valentin Mihăilă a fost vândut de Universitatea Craiova la Parma în 2020, pentru o sumă impersionantă, nouă milioane de euro plăteau italienii pentru extrema echipei naţionale.

Universitatea Craiova, meci dificil împotriva Rapidului, în etapa a doua din play-off

Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la Rapid Bucureşti în etapa a doua din play-off-ul Superligii României. Meciul va avea loc după revenirea jucătorilor de la loturile naţionale, spre sfârşitul lunii martie. În ultimul meci direct dintre cele două echipe, scorul a fost 1-1. Scorul partidei din returul sezonului regulat a fost deschis de Alex Mitriţă. Pentru rapidişti a înscris slovacul Jakub Hromada.

Afla mai multe despre: universitatea craiovavalentin mihailaechipa nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare