You are here:

OFICIAL | O nouă plecare de la Petrolul Ploieşti după dezastrul cu Dinamo

OFICIAL | O nouă plecare de la Petrolul Ploieşti după dezastrul cu Dinamo

Petrolul

Comentarii

FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Guilherme Garutti au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale.

Fundaşul făcea parte din lotul echipei ploieştene din iulie 2023, bifând 13 apariţii în jocurile din Superliga României şi Cupa României.

Guilherme Garutti pleacă de la Petrolul

"Obrigado, Guilherme Garutti!

FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Guilherme Garutti (30 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale. Fundaşul făcea parte din lotul echipei noastre din iulie 2023, bifând 13 apariţii în jocurile din Superliga României şi Cupa României. Mulţumim şi mult succes în continuare!", au transmis cei de la Petrolul Ploieşti, pe Facebook.

Garutti a mai evoluat şi pentru CS Mioveni, alături de fratele său mai mic, Rafael Garutti, care joacă şi în prezent pentru formaţia piteşteană, în liga secundă.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului ajuns în România în anul 2020, de la Sertaozinho, din Brazilia, conform transfermarkt.com

Petrolul Ploieşti s-a despărţit recent şi de experimentatul mijlocaş nipon, Takayuki Seto. Jucătorul străin cu cele mai multe prezenţe la nivelul Superligii a semnat un contract cu FC Argeş, formaţie aflată în Liga 2.

Afla mai multe despre: petroluldinamo bucurestiguilherme garutti 

viewscnt
Articole similare