You are here:

Atacantul pe care Gigi Becali l-a aşteptat toată vara a venit pe stadion, la FCSB - Maccabi Tel Aviv | FOTO

Atacantul pe care Gigi Becali l-a aşteptat toată vara a venit pe stadion, la FCSB - Maccabi Tel Aviv | FOTO

FCSB

Comentarii

Printre spectatorii veniţi pe Stadionul Steaua, la FCSB - Maccabi Tel Aviv, s-a numărat şi atacantul pe care finanţatorul Gigi Becali îl doreşte de mai multe luni.

Gigi Becali îl vrea la FCSB, iar atacantul a venit să vadă meciul cu Maccabi Tel Aviv, pe Stadionul Steaua

Campioana României are primul test important în Europa, în acest sezon. FCSB - Maccabi Tel Aviv, marţi, de la 20:30, are loc pe Stadionul Steaua, în turul II preliminar Champions League. 

Este cea mai mare asistenţă a FCSB, în Ghencea, din acest sezon, iar printre privitori se numără şi Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB care la 29 de ani este liber de contract, după despărţirea de Al-Okhdood. 

Plecat din Arabia Saudită, Florin Tănase încă aşteaptă oferta din Golf care să-l satisfacă financiar. Până atunci, internaţionalul român şi-a făcut timp să-şi vadă fosta echipă şi clubul care în continuare îl doreşte. 

Florin Tănase a păstrat o relaţie bună cu Gigi Becali, care a recunoscut că-l aşteaptă înapoi la FCSB. Marţi, atacantul a luat loc în zona lojelor şi a urmărit turul cu Maccabi Tel Aviv. 

"Nu cred că mai avem nevoie (n.r. de transferuri). Dacă vine Tănase... Aşteptăm să vedem ce face Tănase. Dacă mai vine şi Tănase, nu mai avem nevoie, că se întoarce şi Tănase şi nu mai are rost. Eu cred că vine Tănase, aşa cred, dar acum mai aşteptăm şi noi o săptămână, ca să vadă dacă găseşte ceva. Dacă n-a găsit până acum... Oricine şi-ar dori mai mult în străinătate", susţinea Gigi Becali, în iunie. 

Gigi Becali l-a tăiat de pe listă pe Garita. Ankeye, în vizor

În căutarea unui atacant central, care să le facă o concurenţă acerbă lui Miculescu şi Popa, Gigi Becali a negociat "la sânge" cu Arnold Garita, fostul atacant de la FC Argeş. 

Vârful n-a putut dovedi că nu are probleme medicale, iar FCSB l-a tăiat de pe listă pe Garita

Gigi Becali îl mai are în vizor pe David Ankeye. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb maccabi tel avivflorin tanase fcsb 

viewscnt
Articole similare