You are here:

Transferul pe care Elias Charalambous şi-l doreşte la FCSB: "Îl cunosc, este un jucător pe care l-aş vrea în lot"

Transferul pe care Elias Charalambous şi-l doreşte la FCSB: "Îl cunosc, este un jucător pe care l-aş vrea în lot"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre situaţiile unor jucători importanţi din istoria recentă a celor de la FCSB, Florinel Coman şi Florin Tănase.

FCSB înfruntă Corvinul Hunedoara în Supercupa României. Va fi primul meci din cadrul noului sezon pentru ambele formaţii care au reuşit să cucerească un trofeu pe plan intern, în sezonul trecut. Câştigătoarea Superligii, FCSB, a avut parte de o vară plină de schimbări la nivel de lot, până în acest moment.

Florinel Coman, golgheterul celor de la FCSB din sezonul trecut, este la un pas de a părăsi gruparea "roş-albastră" pentru a se transfera în Qatar, la Al-Gharafa. Mutarea încă nu a fost anunţată oficială, astfel, antrenorul echipei, Elias Charalambous încă aşteaptă să afle concluzia întregii situaţii.

"Povestea asta există de 3-4 luni deja. Până când nu semnează în mod oficial, nu pot spune nimic despre asta. Am văzut de multe ori în fotbal că lucrurile se pot schimba în ultimele clipe, până când contractul nu este semnat, nu pot spune nimic. Eu ştiu atât cât ştiţi şi voi.", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare Supercupei României.

Cât despre revenirea importantă pe care fanii celor de la FCSB o aşteaptă de câteva luni, cea a lui Florin Tănase, Charalambous a recunoscut că îşi doreşte ca această mutare să se concretizeze, întrucât îl apreciază pe Tănase ca jucător.

Elias Charalambous: "Pe Tănase îl ştiu, dar el încă aşteaptă ceva"

"Pe Tănase îl ştiu, îl cunosc, ne-am întâlnit de multe ori, dar el încă aşteaptă ceva. Nu avem nimic de spus acum, este un jucător pe care l-aş vrea în lot, pentru că este un jucător foarte bun, dar în acest moment nu e nimic oficial.", a mai spus Charalambous. FCSB - Corvinul Hunedoara se joacă joi, 4 iulie, de la ora 20:00, în Ghencea.

Afla mai multe despre: elias charalambousflorinel comanflorin tanasefcsbcorvinul hunedoarasupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare