You are here:

Basarab Panduru a numit variantele pentru postul de selecţioner: „Eu cred că aşa vor alege!”

Basarab Panduru a numit variantele pentru postul de selecţioner: „Eu cred că aşa vor alege!”

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru consideră că Răzvan Burleanu are mai multe variante de top pentru postul de selecţioner al echipei naţionale.

Basarab Panduru a numit variantele la care ar putea apela Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner

Concret, expertul TV este de părere că preşedintele Federaţiei ar trebui să apeleze la un antrenor care îi cunoaşte pe fotbaliştii naţionalei, iar aici pot fi mai multe variante: Adrian Mutu, Mirel Rădoi şi Gică Hagi.

„Eu cred că vor merge pe un selecţioner care cunoaşte jucătorul român. Şi aici poate fi Mutu, care a anternat la U21 la turneul ăla final în Ungaria, unde a făcut cinci puncte. Poate fi şi Rădoi, care a lucrat cu toată lumea şi Hagi, care a crescut pe toată lumea.

Săbău de exemplu, pierde în comparaţie cu ceilalţi la capitolul ăsta, că nu i-a antrenat şi nu-i cunoaşte pe jucători şiaici s-ar putea să fie o problemă”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

„Cred că echipa naţională are nevoie de experienţă foarte mare. Eu nu-l vedeam atât de potrivit pe Edi Iordănescu la început. Aveam un semn de întrebare asupra experienţei lui. Cred că avem nevoie de un antrenor mai experimentat decât Edi.

Felicitări pentru ce-a făcut, dar cred că Hagi, Lucescu sau Neluţu Sabău ar fi o soluţie. Sunt oameni care au un ochi format, că până la urmă nu eşti doar antrenor, eşti selecţioner”, a spus şi Marius Baciu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduruechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare