You are here:

Gigi Becali nu are dubii după ce a văzut FCSB - Maccabi Tel Aviv! Schimbă un titular pentru meciurile europene: "Are kilograme în plus, să nu aibă probleme cu mine"

Gigi Becali nu are dubii după ce a văzut FCSB - Maccabi Tel Aviv! Schimbă un titular pentru meciurile europene: "Are kilograme în plus, să nu aibă probleme cu mine"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat încântat de felul în care a arătat campioana României cu Maccabi Tel Aviv, primul meci din turul II preliminar Champions League. De asemenea, afaceristul a mai transmis că s-a convins că David Miculescu merită să fie titular în faţa lui Daniel Popa, în meciurile europene.

FCSB l-a încântat pe Gigi Becali, deşi a terminat la egalitate cu Maccabi Tel Aviv

FCSB a încheiat la egalitate cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, meciul susţinut, marţi, pe stadionul Steaua, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Echipa din Superliga a dominat la capitolul ocazii şi a forţat victoria spre finalul meciului, când campioana din Israel a rezistat cu greu. 

La final, Gigi Becali şi-a lăudat echipa şi a tras primele concluzii, la cald. 

"M-a încântat echipa. Mi-a plăcut o echipă care a jucat şi nu pot să zic că a surclasat, dar prin apropiere, pe Maccabi, că toţi ziceau că nu avem şanse, care trăgea de timp, cu care am avut încă trei ocazii de a marca. Au dat gol din greşeala noastră, altfel n-au mai avut ocazii. Zic că doar dacă Dumnezeu nu vrea, atât, dar ca valoare părerea mea e că suntem peste. 

Dacă-l aveam pe Lixandru, dar l-am schimbat că avea galben, dar era mult mai bine. A ieşit în relief Baba, n-a ieşit. Edjouma n-a ieşit, a avut ocazii de a marcat. 

M-a impresionat echipa mea, iar dacă echipa mea a ţinut-o şi a jucat doar la poarta lor... Nu zic că nu e bună Maccabi. Am avut mai puţine emoţii decât cu Cluj sau Slobozia, am avut mai multe ocazii cu ei decât cu Slobozia. Aşa a fost. Eram sigur că vom egala. 

Văd echipa mea favorită, nu ne pot bate pe noi. Nu au cum!", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

David Miculescu şi-a câştigat locul în faţa lui Daniel Popa, în meciurile europene

Daniel Popa a fost titular în FCSB - Maccabi Tel Aviv, dar a jucat doar 45 de minute, după care a fost schimbat. Cu evoluţia din repriza a doua, David Miculescu l-a convins pe Gigi Becali. 

"M-a convins şi el, Miculescu, care va fi cel care va juca titular. Nu zic că Popa nu e de nivelul FCSB, nu e de nivelul ăsta, de jocurile astea, dar e la nivelul FCSB, dacă e aici. 

Are vreo trei kilograme în plus Popa, iar dacă nu slăbeşte o să aibă probleme cu mine. Nu a câştigat dueluri azi. Aşa este cu Miculescu, a câştigat acolo", a adăugat finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali, imediat după meciul cu Maccabi Tel Aviv.  

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb maccabi tel avivgigi becali fcsbfcsb champions league 

viewscnt
Articole similare