You are here:

"Eu alt fotbalist am cumpărat". Gigi Becali cere mai mult de la un titular, după ce l-a văzut în FCSB - Maccabi: "Să facă ce a făcut Băluţă"

"Eu alt fotbalist am cumpărat". Gigi Becali cere mai mult de la un titular, după ce l-a văzut în FCSB - Maccabi: "Să facă ce a făcut Băluţă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit într-o mare măsură de ce a văzut cu Maccabi Tel Aviv. Totuşi, afaceristul a dorit să-i transmită lui Marius Ştefănescu faptul că ar trebui să ofere mai mult în joc.

Marius Ştefănescu a fost menţionat de Gigi Becali, după FCSB - Maccabi

În ciuda ocaziilor pe care le-a avut, FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în primul meci din turul II preliminar Champions League. 

Într-o primă reacţie, Gigi Becali a spus ce i-a plăcut în FCSB - Maccabi Tel Aviv şi l-a făcut titular pe David Miculescu, în locul lui Daniel Popa, despre care a spus că trebuie să slăbească. 

Afaceristul are aşteptări mari de la Marius Ştefănescu, iar după meci i-a transmis acest fapt. 

"Apărarea îmi place şi mijlocul Olaru-Şut-Lixandru. Dacă cineva îmi garantează că este cineva mai bun decât cei din faţă, atunci îl aduc. 

De la Ştefănescu aştept mult mai mult. Eu alt Ştefănescu am cumpărat. Mă aşteptam să facă ce a făcut Băluţă. Bine, în prima repriză a jucat bine, a scos două galbene. Aşteptam de la Ştefănescu să intre, să dribleze, să dea la poartă. Vreau un alt Ştefănescu", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Înainte de returul din Ungaria, Gigi Becali este sigur că FCSB este superioară campioanei din Israel. 

"(n.r. Şansele sunt 50-50 sau FCSB este favorită?) Eu o văd favorită. Nu ne pot scoate decât dacă Dumnezeu este împotriva noastră, ceea ce nu cred. Nu au cum! Avantajul nostru este că le-am luat pulsul, acum avem curaj. Am văzut că ei trag de timp, clar că ne-au luat frica. Deja avem ascendent asupra lor.

Ce rost are să mai vorbim despre Coman acum? E la revedere, s-au luat cinci milioane, s-au făcut milioane, ce rost are să mai vorbim despre Coman? Cu Coman nu aveam ocaziile astea, zic că foarte bine a jucat Băluţă, din moment ce echipa a jucat foarte bine, atunci ce rost mai are să zicem despre Coman?", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali, după primul meci cu Maccabi Tel Aviv. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsb maccabi tel avivfcsb maccabi tel avivmarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare