You are here:

”A fost ultimul lui meci”. Patronul din România a anunţat transferul jucătorului pe două milioane de euro

”A fost ultimul lui meci”. Patronul din România a anunţat transferul jucătorului pe două milioane de euro

Fotbal intern

Comentarii

Nelu Varga a anunţat că portarul Răzvan Sava (22 de ani) a jucat ultimul său meci la CFR Cluj. Acesta va juca în Serie A.

CFR Cluj a mai vândut un jucător. Anunţul de ultimă oră al lui Nelu Varga

CFR Cluj a învins-o, în retur, pe Maccabi Petah Tikva, scor 1-0, şi, cu 2-0 la general, s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Acesta a fost şi ultimul meci pentru Răzvan Sava la CFR. Nelu Varga a anunţat că portarul român se va transfera la Udinese, în Serie A.

CFR Cluj va încasa o sumă de două milioane de euro în schimbul portarului în vârstă de 22 de ani.

”Răzvan Sava pleacă la Udinese. A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik.

Sosit în ianuarie 2022 în Gruia, Răzvan Sava a petrecut o perioadă extrem de frumoasă în tricoul lui CFR Cluj, pentru care a jucat în 59 de meciuri. A încasat 63 de goluri, în 19 partide reuşind să menţină poarta intactă.

Cotat în momentul de faţă la două milioane de euro, Sava se va muta în Italia, acolo unde şi-a petrecut cea mai mare parte a junioratului de fotbalist. El a mai trecut prin curtea celor de la Juventus, Pescara, Lecce şi Torino.

Iar acum va ajunge la Udinese, unde ar avea vizita medicală chiar vineri. După care, Răzvan Sava va semna cu formaţia care a terminat pe locul 15 în Serie A, în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargarazvan savaudineseserie a 

viewscnt
Articole similare