You are here:

Dan Petrescu nu concepe ca FCSB să piardă cu următoarea adversară din Europa League: "Am jucat cu ei. Nici nu vreau să mai zic, că după iar spun ei..."

Dan Petrescu nu concepe ca FCSB să piardă cu următoarea adversară din Europa League: "Am jucat cu ei. Nici nu vreau să mai zic, că după iar spun ei..."

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, o cunoaşte pe adversara adversară a FCSB din play-off-ul Europa League. În vară, "Bursucul" nu a fost impresionat de LASK Linz, iar despre disputa de la distanţă a transmis că "este libertate, democraţie".

Dan Petrescu a văzut pe cine întâlneşte FCSB în Europa League şi a dat verdictul: "Am jucat cu ei. Au probleme"

Singurele echipe din România rămase în competiţiile europene au aflat cu cine vor juca, pentru a pătrunde în grupe, unde sume importante de bani le aşteaptă, în acest sezon. 

CFR Cluj o va întâlni pe Pafos, din Cipru, după ce a învins-o în dublă manşă pe Maccabi Petah Tikva. Echipa lui Vlad Dragomir a avut parte de o calificare dramată în play-off-ul Conference League, unde vine formaţia lui Dan Petrescu, pe 22 şi 29 august. 

FCSB va evolua contra lui LASK Linz, din Austria, în play-off-ul Europa League. Manşa tur urmează să se dispute la Linz, pe 22 august, în timp ce returul va fi programat la Bucureşti, pe 30 august.

Dan Petrescu şi CFR Cluj au disputat un meci amical cu LASK Linz, în iulie, încheiat 1-1, iar "Bursucul" crede că FCSB nu va avea probleme cu echipa din Austria. 

"Da, am jucat cu ei în amical, am făcut 1-1, în ultimul meci. E o echipă agresivă şi mi s-a părut că au probleme la faze fixe şi probleme la fundaşii centrali. Sincer, nu vreau să zic, ca să zică ei după că am zis, dar cred că FCSB, la ce jucători are acum, va merge mai departe în grupele Europa League.

Cred, dar poate nici cei de la Linz nu erau cu toată echipa sau poate nu erau în formă. Nu părea o echipă de speriat pentru FCSB", a declarat Dan Petrescu, imediat după ce CFR Cluj s-a apropiat de grupele Conference League. 

De altfel, Dan Petrescu a lăudat-o pe Pafos, următoarea adversară a lui CFR Cluj, din play-off-ul Conference League. 

Apoi, Dan Petrescu a fost întrebat despre schimbul de replici cu MM Stoica, cel care s-a arătat deranjat de felul în care antrenorul de la CFR Cluj a vorbit despre FCSB. 

"Nu, nu! Fiecare zice ce vrea, dar eu am zis adevărul înainte de meci. Fiecare zice ce vrea, e libertate, democraţie. Mereu îmi apăr echipa şi zic ceea ce cred fără să-mi fie frică de nimeni", a adăugat Dan Petrescu, după dubla din care CFR Cluj a ieşit învingătoare. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujfcsb lask linzcfr cluj pafos 

viewscnt
Articole similare