You are here:

Următoarea adversară din Europa l-a pus în gardă pe Dan Petrescu: "E plin de brazilieni acolo. Au vrut să cumpere de la noi de patru milioane"

Următoarea adversară din Europa l-a pus în gardă pe Dan Petrescu: "E plin de brazilieni acolo. Au vrut să cumpere de la noi de patru milioane"

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj s-a calificat joi seara în play-off-ul Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

Reacţia lui Petrescu când a aflat că va juca cu Pafos: ”Sunt de un nivel foarte bun”

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va  juca împotriva lui Pafos (Cipru), iar Dan Petrescu a început să îşi facă primele griji: ”Sunt de un nivel foarte bun!”. 

  • În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va da piept peste ciprioţii de la Pafos, formaţie unde este legitimat şi mijlocaşul român Vlad Dragomir. Aceasta a trecut de bulgarii de la CSKA 1848 Sofia, dramatic, după 4-2 la general.

"A fost cel mai important meci din acest sezon, diferit faţă de cel din deplasare. Cei de la Maccabi s-au antrenat mai mult în această perioadă, s-au antrenat în Bulgaria şi azi au arătat mai bine, chiar dacă n-au avut ocazii mari. Ne-au pus ceva probleme, dar sunt mulţumit de rezultat, de echipă şi CFR nu mai ia gol, mai ales că în cupele europene trebuie să facem treabă bună.

Cu Pafos cred că se va juca play-off-ul şi va fi diferit. Ne-am întâlnit cu ei în aeroport la Sofia. E plin de brazilieni acolo, sunt convins că sunt de un nivel foarte bun. Ştiu că au vrut să cumpere jucători de la noi pentru două milioane, doi jucători, patru milioane şi înseamnă că au bani. Patronul am înţeles că e din Rusia, mulţi bani şi vor să ia campionatul în Cipru. 

Nici Sofia să nu credeţi că are echipă slabă. În cupele europene e posibil orice, concentrat atent, dar mă bucur că am mers mai departe. Sunt îngrijorat doar de campionat, că acolo am luat multe goluri", a declarat Dan Petrescu.

Cine este Pafos, următoarea adversară a FCSB-ului:

Pafos a terminat pe locul 5 în campionatul din Cipru în sezonul trecut, dar a luat Cupa Ciprului, după 3-0 în finala cu Omonia.

Un detaliu interesant despre Pafos este faptul că aceasta îşi dispută meciurile de pe teren propriu în cupele europene pe arena celor de la Aris Limassol, Alphamega Stadium.

La Pafos evoluează şi mijlocaşul român Vlad Dragomir, din 2021. Acesta este om de bază la formaţia cipriotă, iar până acum a adunat 100 de meciuri şi a livrat 10 goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujpafos 

viewscnt
Articole similare