You are here:

Lovitură pentru Dan Petrescu! A anunţat plecarea unui titular, după ce CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League: "Doar la asta i-a fost capul"

Lovitură pentru Dan Petrescu! A anunţat plecarea unui titular, după ce CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League: "Doar la asta i-a fost capul"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a mai primit o veste rea, într-o perioadă în care vrea să redreseze situaţia din Superliga şi în care s-a calificat în play-off-ul Conference League. Un titular o părăseşte pe echipa din Guia, iar "Bursucul" a făcut anunţul.

Dan Petrescu a anunţat că se desparte de un titular, după CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, unde va întâlni Pafos, echipa mijlocaşului Vlad Dragomir. Până la acel moment, Dan Petrescu a mizat tot pe dubla cu Maccabi Petah Tikva, însă a primit şi o veste rea în aceste zile. 

CFR Cluj l-a pierdut şi pe Karlo Muhar, croatul care a impresionat în Superliga. Mijlocaşul central sosit de la Lech Poznan, în iulie 2022, şi-a făcut datoria în Gruia şi va prinde un transfer în străinătate. 

Totuşi, pentru Dan Petrescu reprezintă o lovitură, iar antrenorul a recunoscut că nu are cum să-l înlocuiască pe termen scurt. 

"(n.r. - Muhar pleacă după returul cu Maccabi Petah Tikva?) Da... Nu aţi văzut? I-am zis ceva înainte de meci că mi se pare puţin aşa, că ştii înainte de meci că pleacă jucătorii tăi. Muhar nu a făcut cel mai bun meci şi s-a văzut, capul lui a fost doar la plecare şi s-a văzut. Nu avem ce să-i reproşăm, că ne-a ajutat şi în dubla asta. 

Sunt în dificultate acum să pierd un jucător precum Muhar şi unul ca Otele, golgheterii au plecat, unul cu 18 goluri, altul cu 10, deci 28 de goluri. Nu e uşor să-i înlocuieşti, e greu să găsesc ce vreau eu în momentul ăsta", a spus Dan Petrescu, după ce CFR Cluj s-a apropiat de grupele Conference League. 

În schimb, CFR Cluj îl va testa pe Mihai Popa, portarul venit de la Torino, care ar trebui să-l înlocuiască pe Răzvan Sava. 

"Marele avantaj al lui Sava era că era under şi problema era rezolvată de cei doi portari. Acum Otto Hindrich e under, vedem dacă putem să-l băgăm în campionat, dar Popa e un portar bun, chiar dacă nu a apărat la Torino şi vom face un meci amical să vedem în ce stadiu se află", a mai spus Dan Petrescu

 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujtransferuri cfr clujcfr cluj maccabi petah tikva 

viewscnt
Articole similare