You are here:

Care este adversara CFR-ului în play-off-ul Conference League. Ultimul pas spre grupe pentru Dan Petrescu şi trupa sa

Care este adversara CFR-ului în play-off-ul Conference League. Ultimul pas spre grupe pentru Dan Petrescu şi trupa sa

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League şi şi-a aflat şi ultima echipă cu care se va duela pentru un loc în grupele competiţiei.

Care este ultima echipă pe care CFR trebuie să o învingă pentru a se califica în grupele Conference League

CFR Cluj a învins-o, în retur, pe Maccabi Petah Tikva, scor 1-0, şi, cu 2-0 la general, s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Golul clujenilor în meciul disputat pe teren propriu a fost marcat de fundaşul central Anton Kresic, în minutul 49.

Calificare dramatică în play-off pentru adversara CFR-ului

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va da piept peste ciprioţii de la Pafos, formaţie unde este legitimat şi mijlocaşul român Vlad Dragomir. Aceasta a trecut de bulgarii de la CSKA 1848 Sofia, dramatic, după 5-2 la general.

După un eşec cu 1-2 în tur, Pafos a beneficiat de superioritate numerică în retutul de acasă, după Furtado a fost eliminat de la bulgari în prelungirile primei reprize.

Pafos a reuşit egalarea la general cu un gol marcat în minutul 90+7, de la Luckassen. În cele 30 de minute suplimentare ale meciului, cu un om în plus, ciprioţii au mai înscris încă două goluri şi au tranşat calificarea în play-off-ul Conference League.

Astfel, pentru a ajunge din nou în grupele celei de-a trei competiţii ca importanţă la nivelul echipelor de club din Europa, formaţia lui Dan Petrescu mai are un singur tur de trecut. Iar apoi vin milioanele de euro şi pentru Nelu Varga, aşa cum îi vin şi lui Gigi Becali.

Luând în considerare un scenariu pozitiv, CFR Cluj ar fi a doua echipă din România care ar juca în grupele cupelor europene în acest sezon competiţional, după FCSB

Campioana României este sigură deja de prezenţa în toamna din Conference League, dar forţează pătrunderea în grupele Europa League, acolo unde are de trecut de austriecii de la LASK Linz.

Cine este Pafos, ultimul hop al CFR-ului pentru grupele Conference League

Pafos a terminat pe locul 5 în campionatul din Cipru în sezonul trecut, dar a luat Cupa Ciprului, după 3-0 în finala cu Omonia. Traseul lui Pafos în cupele europene în actuala stagiune este în felul următor.

A fost eliminată în turul 1 preliminar din Europa League de suedezii de la Elfsborg (2-8 la general) şi a continuat în preliminariile din Conference League, acolo unde în turul doi a trecut de lituanienii de la Zalgiris (4-2 la general), iar în turul trei de bulgarii de la CSKA 1848 Sofia (5-2 la general). Iar acum va juca în compania CFR-ului din Cluj.

Un detaliu interesant despre Pafos este faptul că aceasta îşi dispută meciurile de pe teren propriu în cupele europene pe arena celor de la Aris Limassol, Alphamega Stadium.

La Pafos evoluează şi mijlocaşul român Vlad Dragomir, din 2021. Acesta este om de bază la formaţia cipriotă, iar până acum a adunat 100 de meciuri şi a livrat 10 goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuconference league 

viewscnt
Articole similare