You are here:

Reacţie incredibilă! Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu după ironiile la adresa FCSB: ”Taci din gură! Fii bărbat, vorbeşti prostii”

Reacţie incredibilă! Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu după ironiile la adresa FCSB: ”Taci din gură! Fii bărbat, vorbeşti prostii”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu pentru declaraţiile făcute de antrenorul CFR-ului la confereninţa premergătoare partidei cu Maccabi Petah Tikva.

Campioana României a fost învinsă de Sparta Praga pe Stadionul Steaua, scor 2-3, la capătul unei partide cu două reprize diametral opuse.

Dan Petrescu nu a ratat ocazia de a-l înţepa pe Gigi Becali după eliminarea FCSB-ului din Champions League.

”Bursucul” şi-a adus aminte de declaraţiile făcute de Gigi Becali după partida tur din Cehia, prin care patronul FCSB dădea de înţeles că echipa sa se va califica fără probleme în play-off-ul UEFA Champions League.

Tiradă în direct! Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Petrescu: "Taci din gură! Nu am văzut aşa ceva”

Mihai Stoica a avut o reacţie dură după ce a urmărit declaraţiile lui Dan Petrescu şi i-a reproşat tehnicianului că nu a dat dovadă de bărbăţie în momentul în care a evitat să numească numele oficialului FCSB la care a făcut referire, în acest caz Gigi Becali.

De asemenea, Mihai Stoica l-a ironizat la rândul lui pe antrenorul CFR-ului pentru declaraţiile laudative pe care ”Bursucul” le face înainte de a întâlni nişte echipe ce la prima vedere par modeste.

”Dacă îi zic ceva, după aia iar se supără şi nu ştiu ce. Se apucă el să vorbească de noi. Spune de Gigi dacă ai vreo problemă, că Gigi spune mereu: <<Îi batem>> şi nu ştiu ce, dar asta face Gigi. Este dopajul lui de optimist.

Se apucă Petrescu să vorbească, dar el se face de râs cu declaraţiile astea, că <<cele mai bune echipe le întâlneşte el>>, <<ăia au venit în camere single>> Cu ce trebuie să vină? Cu trotinetele, ca să fie o echipă pe care să o bată Petrescu?

Se apucă el să vorbească. Nu am văzut aşa ceva. Nu înţeleg ce vrea. Îl pune pe Neluţu (n.r. Varga): <<Sună-l pe Meme, că nu se poate>> Păi taci din gură, că vorbeşti prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificaţi? 

Să fie bărbat să spună: <<Gigi Becali zice asta!>> Fii bărbat, Dane. Nu mai vorbi aşa, la modul general”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport. 

Mihai Stoica, neimpresionat de adversarii CFR-ului din Europa: ”Vai de capul lor”

”Să ne lase în pace Petrescu! Joacă cu nişte desculţi (n.r. Maccabi Petah Tikva), ştiu, e o echipă foarte bună... Vai de capul lor.

Îţi dai seama, cele mai bune echipe din Conference League se întâlnesc să îl prindă pe Petrescu în play-off, îţi dai seama. CSKA 1948 Sofia este cea mai bună echipă din istoria Bulgariei, şi Pafos.. Este o statuie a Afroditei fără braţe care face cu mâna lângă stadion.

Dacă e să ne luăm, ne luăm şi ne învârtim, nu ştiu cine iese primul din vârtej, dar cred că el”, a adăugat Mihai Stoica.

În cazul în care CFR va trece de Maccabi Petah Tikva, fosta campioană a României va da piept cu câştigătoarea dublei dintre CSKA 1948 Sofia şi Pafos.

Dan Petrescu a trimis săgeţi către Gigi BecalI: ”Din declaraţiile conducătorilor, erau deja calificaţi”

”După meciul tur, FCSB, din declaraţiile conducătorilor lor, erau deja calificaţi. E o greşeală mare. Mai sunt şi la noi unele lucruri care nu îmi plac, în unele declaraţii. Eu tot timpul am declarat că va fi un meci foarte greu şi o să vedeţi, va fi pe muchie de cuţit.

Dacă ne gândim cumva că suntem calificaţi, vom pierde. Cei de la FCSB au păţit asta în prima repriză, au crezut că meciul va fi uşor şi s-au trezit după aia prea târziu. Noi sper să ne trezim la timp, să nu ne trezim prea târziu. Ştiu că supără că zic adevărul, dar asta e realitatea.

Au fost două greşli personale şi după aia experienţa s-a văzut”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: fcsbcfrchampions leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare