You are here:

Preşedintele nou-promovatei în Superliga a cedat, după a treia înfrângere consecutivă: "Nu suntem lăsaţi să jucăm fotbal"

Preşedintele nou-promovatei în Superliga a cedat, după a treia înfrângere consecutivă: "Nu suntem lăsaţi să jucăm fotbal"

Superliga

Comentarii

Preşedintele de la Unirea Slobozia, Ilie Lemnaru, a fost supărat după a treia înfrângere consecutivă din Superliga. Oficialul a acuzat că echipa pe care o reprezintă este nedreptăţită.

Preşedintele de la Unirea Slobozia acuză o conspiraţie în startul de sezon în Superliga

Petrolul Ploieşti a învins vineri, în deplasare, scor 2-1, gruparea Unirea Slobozia, în primul meci al etapei a şasea din Superligă. Gele a fost eliminat după ce l-a lovit pe Paul Papp, iar arbitrul a fost chemat de VAR să revadă faza, la o fază care s-a terminat cu Adrian Mihalcea în timp ce l-a bruscat pe fotbalistul de la Unirea Slobozia

Unirea Slobozia a ajuns pe locul 12 în Superliga, cu cinci puncte, dar şi cu trei înfrângeri consecutive, iar Ilie Lemnaru a acuzat anumite nedreptăţi. 

"Am început meciul destul de bine. Am avut ocazii. Am deschis scorul, au deschis ei scorul sau cum a fost. Nici nu mai ştiu la momentul de faţă. Sunt atât de supărat. E a nu ştiu câta oară când suntem dezavantajaţi, foarte multe erori de arbitraj împotriva noastră.

La meciul de azi am avut gol şi l-au anulat. A ridicat steagul din prima. Eliminarea lui Gele a fost uşoară, ce putem să zicem mai mult? Poate incomodăm noi cu ceva sau poate greşesc eu cu ceva. Sunt erori mari de arbitraj împotriva noastră, de ce nu s-a dus la VAR la faza golului nostru? Nu s-a dus nimeni să vadă.

Nu suntem lăsaţi să jucăm fotbal, îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Petrolul n-are nicio vină. A jucat fotbal, felicitări pentru victorie. E frustrant pentru noi pentru că la fiecare meci ni se anulează gol sau se ia o decizie împotriva noastră.

Trebuie să ridicăm capul din pământ, nu ne vom da bătuţi. Vom lupta să rămânem în Superliga. Nu e nimic pierdut, echipa joacă. N-am renunţat nici în 10 oameni, am dat gol, dar dacă s-a anulat ce să facem? Ar putea să fie suspendat trei etape Gele", a declarat Ilie Lemnaru, potrivit Gazetei Sporturilor

Afla mai multe despre: ilie lemnaruilie lemnaru presedinte unirea sloboziaunirea slobozia petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare