You are here:

Oamenii au reacţionat, după ce David Popovici a fost văzut în trafic, în maşina primită din partea lui Ion Ţiriac | FOTO

Oamenii au reacţionat, după ce David Popovici a fost văzut în trafic, în maşina primită din partea lui Ion Ţiriac | FOTOgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici, medalia cu aur şi bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit două maşini din partea Fundaţiei Ion Ţiriac. Sportivul intrat în istorie a fost surprinz deja în traficul din Bucureşti, la volanul autovehiculului electric.

David Popovici conduce deja maşina primită după medaliile de la Jocurile Olimpice

Medaliaţii tricolori de la Jocurile Olimpice de la Paris au fost premiaţi, vineri, de Fundaţia Ion Ţiriac, sportivii primind maşini şi medalii de aur. 22 de SUV-uri electrice marca Hyundai Ioniq 5 au fost acordate campionilor români, iar aceştia au început să le folosească. 

David Popovici a obţinut permisul în 2023, iar campionul olimpic de la Paris, în proba de 200 de metri liber, a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii personalizate cu locul unde a scris istorie şi una dintre medaliile cucerite. 

Imaginea publicată de utilizatorul Rei Kano a strâns aproape 1.000 de aprecieri în peste o oră, iar persoanele care au comentat şi-au manifestat preţuirea. 

Cele mai multe persoane au evidenţiat faptul că sunt maşinile primite din partea lui Ion Ţiriac: "Bravo, David", "Bravo, David. Respect, Ţiriac", "Cinste lui", "Azi l-a primit şi deja îl foloseşte", au fost doar câteva dintre comentarii. 

Discursul lui David Popovici, atunci când a primit maşina din partea Fundaţiei Ion Ţiriac

”În primul rând, mulţumesc! Greutatea medaliilor este simbolică. Reprezintă toate antrenamentele, toţi anii prin care am trecut, toate sutimile pe care am reuşit să le doborâm, toate kilogramele pe care am reuşit să le ridicăm. Asta înseamnă toată greutatea lor. 

Aş vrea, acum că am ocazia şi am microfonul, să felicit Fundaţia Ţiriac pentru iniţiativă, pe toată lumea implicată. Mi se pare o idee foarte bună să se implice cât mai mulţi oameni de afaceri din România pentru susţinerea sportului românesc pentru că avem nevoie şi de asta”, a declarat Popovici, după ce şi-a primit cele două autovehicule electrice.

Afla mai multe despre: david popovicimasina david popovicidavid popovici medalii jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare