You are here:

"Îi dau eu 700.000". Gigi Becali pregăteşte un salariu uriaş la FCSB, pentru a-l convinge. MM Stoica a confirmat

"Îi dau eu 700.000". Gigi Becali pregăteşte un salariu uriaş la FCSB, pentru a-l convinge. MM Stoica a confirmat

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia unui fotbalist crucial pentru jocul campioanei. Cu o zi înainte, Gigi Becali anunţa că e dispus să-i ofere un salariu mare pentru nivelul Superligii, în valoare de 700.000 de euro.

MM Stoica a dezvăluit care este intenţia celor de la FCSB. Gigi Becali îi pregăteşte un salariu de 700.000 de euro

FCSB şi-a pierdut deja un fotbalist important prin plecarea lui Florinel Coman, în vară, la Al Gharafa, iar clubul a fost notificat şi în privinţa lui Darius Olaru. 

Gigi Becali a anunţat că Darius Olaru este dorit de un club din Rusia, dar şi din vestul Europei, însă intenţia FCSB este de a-l păstra pe căpitanul care a cucerit titlul în Superliga. Afaceristul este pregătit să-i mărească salariul mijlocaşului.  

Totuşi, echipa bucureşteană nu se mai poate opune, dacă va fi achitată clauza în valoare de cinci milioane de euro din contractul lui Darius Olaru.  

"Noi nu vrem să vindem jucători. Dacă voia să-l vândă pe Olaru, îl vindea cu trei, patru milioane, când au fost oferte. El nu a vrut, nu vrea. La clauză nu ai ce să faci. 

El (n.r. - Gigi Becali) vrea să-i mărească substanţial contractul şi să-i pună altă clauză (n.r. - lui Darius Olaru)", MM Stoica, la Prima Sport. 

Gigi Becali anunţa că e dispus să-i facă un salariu de 700.000 de euro lui Darius Olaru

Pentru a face faţă atât în Superliga, cât şi în cupele europene, Gigi Becali este dispus să ofere unul dintre cele mai mari salarii din România. Totuşi, nu s-ar opune dacă Darius Olaru ar primi o remuneraţie dublă faţă de ce ar putea încasa la FCSB, după mărire. 

"FCSB nu se poate opune, dacă se achită. Ştiu că e o echipă din Rusia, dar care cu siguranţă nu va accepta, că am înţeles că-i dă 900.000 de salariu şi nu cred că e idiot, că aşa îi dau eu 700.000, îi măresc eu.

Cealaltă echipă din Europa nu ştiu care e că, nu mă interesează. Eu nu aş pleca în locul lui fără 1 milion jumătate salariu, în locul lui, că îi dau eu 700.000 în România. Dacă nu pleacă, cu siguranţă îi măresc salariul, precum lui Coman”, a dezvăluit Becali, în urmă cu o zi, pentru sursa citată. 

183 de meciuri, 40 de goluri şi 33 de pase decisive sunt cifrele lui Darius Olaru la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalidarius olarumm stoicadarius olaru fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare