You are here:

"Mă enervează chestiile astea". Cum l-au scos din sărite Alhassan, Panţîru şi Neubert pe MM Stoica: "Voi chiar nu înţelegeţi regulamentul"

"Mă enervează chestiile astea". Cum l-au scos din sărite Alhassan, Panţîru şi Neubert pe MM Stoica: "Voi chiar nu înţelegeţi regulamentul"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu Poli Iaşi, iar gazdele au fost greu de stăpânit spre finalul meciului şi după fluierul de final lui Ionuţ Coza. MM Stoica a încercat să-i stăpânească pe cei din echipă, însă rezultatul negativ şi-a pus amprenta asupra comportamentului unor fotbalişti.

MM Stoica i-a trezit la realitate pe Alhassan, Panţîru şi Neubert: "Mă enervează chestiile astea. Ce rezolvi?"

FCSB a pierdut cu Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa a şasea din Superliga, iar campionii s-au simţit nedreptăţiţi, deşi MM Stoica a recunoscut că deciziile majore de arbitraj au fost corecte.

Pe Stadionul Steaua, MM Stoica a încercat să-i calmeze după finalul celor 90 de minute pe Panţîru şi Baba Alhassan, cei care i-au cerut explicaţii lui Ionuţ Coza, printre altele, pentru minutele de prelungire arătate. 

A doua zi, MM Stoica a explicat de ce "i-a trezit" atât pe cei doi fotbalişti, cât şi pe Mihai Pintilii şi Thomas Neubert, cei cărora le-a reproşat modul greşit în care au gestionat situaţia. 

"Da, cu Baba şi Panţîru. Eu vreau să-i scutesc să ia cartonaşe, că ei se duc să reproşeze. Le-am spus că voi chiar nu înţelegeţi regulamentul. Nu ai voie să comentezi deciziile arbitrului. Ce să vă spună al patrulea oficial? Nu el dictează prelungirile. Oamenii nu stăpânesc faptul că arbitrul dictează minutele de prelungire. 

Baba s-a dus şi a comentat şi la Coza şi a luat galben. Mă enervează chestiile astea. 

(n.r. - despre ieşirea lui Pintilii, avertizat cu galben în minutul 90+3) Da, i-am spus că pierdem minute, că ăla nu voia să prelungească mult meciul. Ce rezolvi? Se termină meciul, ce mai vrei? Să iei galbene şi roşii? 

Neubert s-a dus la mişto să ia jucătorii de acolo ca să comenteze el. Roşu, poftim! Are sens? Nici mie nu mi-a convenit maniera de arbitraj, dar deciziile majore au fost corecte. Nu poţi da cinci minute la tragerea de timp, apoi să nu se joace deloc", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoica fcsbfcsb poli iasi 

viewscnt
Articole similare