You are here:

MM Stoica n-a suportat să vadă cum Bernd Storck face praf fotbalul românesc: "Nu îmi plac ăştia care vin şi încep să ne vorbească de sus"

MM Stoica n-a suportat să vadă cum Bernd Storck face praf fotbalul românesc: "Nu îmi plac ăştia care vin şi încep să ne vorbească de sus"

U Cluj

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost indignat de părerea lui Bernd Storck despre regulile care lipsesc din fotbalul românesc. Germanul de pe banca lui Sepsi a fost incisiv, după ce i-a exclus pe Niczuly şi Ninaj.

Antrenorul din Superliga l-a revoltat pe MM Stoica! "Nu îmi plac ăştia care vin în Romania şi încep să ne vorbească de sus"

U Cluj a învins-o pe Sepsi cu 3-0, în etapa a şasea din Superliga, iar la final Bernd Storck a transmis că în România ar trebui ca regulile să fie respectate, atunci când a explicat de ce Ninaj şi Niczuly au fost excluşi din lot pentru meciul cu "şepcile roşii". 

Mai mult, germanul sosit la Sfântu Gheorghe a declarat că la Sepsi i se întâmplă lucruri în premieră, iar MM Stoica n-au putut asista fără să-i dea replica antrenorului. 

"El este un norocos. Eu am cunoştinte despre foarte multe acte de indisciplină întâmplate la foarte multe echipe în toate campionatele mari, la echipele mari. Poate n-a citit multe biografii Storck, el a fost mână forte şi nu i-a întâmplat niciodată. Îţi spun câteva din istoria poate celui mai mare manager din toate timpurile, Sir Alex Ferguson? 

Ce facem? Vin unii să ne explice, nu ştim şi noi? Vai de capul meu... Găsiţi colegi de-ai voştri din Belgia şi întrebaţi-i ce părere au belgienii despre Storck. 

Nu îmi plac ăştia care vin în Romania şi încep să ne vorbească de sus. Se întâmplă peste tot, laşaţi vrajeala asta, că se întâmplă peste tot. 

Sir Alex s-a bătut parte în parte cu Mark Hughes. La noi e o nenorocire, vin oamenii şi ne iau banii, dar e o nenorocire şi aşa ceva nu au văzut în viaţa lor. Bai, să fie chiar aşa?!", a spus MM Stoica, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: u cluj sepsimm stoicabernd storck 

viewscnt
Articole similare