You are here:

MM Stoica, după ce Dioszegi s-a plâns că nu a primit banii pentru Ştefănescu: ”Nu există aşa ceva!”

MM Stoica, după ce Dioszegi s-a plâns că nu a primit banii pentru Ştefănescu: ”Nu există aşa ceva!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a ”dat din casă”: FCSB nu au virat încă suma de transfer pentru Marius Ştefănescu,.

MM Stoica, răspuns pentru Laszlo Dioszegi

Gigi Becali nu a plătit încă suma de transfer pentru Marius Ştefănescu, potrivit declaraţiilor făcute de Laszlo Dioszegi.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, s-a plâns de faptul că Gigi Becali încă nu i-a virat banii pe transferul lui Marius Ştefănescu.

Declaraţia a ajuns şi la Gigi Becali, care a răbfunit. Şi MM Stoica a vorbit, azi, în direct, la Prima Sport, despre subiect. MM a declarat ferm că banii vor ajunge la Sf. Gheorghe în viitorul apropiat. 

”O să se plătească în continuare, cum încasăm cum dăm. Cele mai sigure plăţi sunt în fotbal, nu există aşa ceva. Bineînţeles că dai banii, îi dai cu întârziere”, a declarat MM Stoica la Prima Sport. 

Replica lui Becali pentru Dioszegi:

„Că nu i-am dat... I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm şi noi, alţi 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Şi atunci ce? Le-am dat bani...

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro şi mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Şi gata... Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegimm stoicaştefănescu 

viewscnt
Articole similare