You are here:

NEWS ALERT | Bernd Storck nu iartă nimic! Motivul pentru care i-a scos din lot pe Niczuly şi Ninaj

NEWS ALERT | Bernd Storck nu iartă nimic! Motivul pentru care i-a scos din lot pe Niczuly şi Ninaj

U Cluj

Comentarii

U Cluj - Sepsi se joacă astăzi, de la ora 19:00, în etapa a şasea din Superliga. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Niczuly şi Ninaj, OUT din lotul lui Sepsi

U Cluj se duelează, ACUM, cu Sepsi Sf. Gheorghe în penultimul meci al etapei a şasea din noul sezon al Superligii.

Din lot lipsesc doi jucători importanţi: portarul Roland Niczuly (28 de ani) şi stoperul Branislav Ninaj (30 de ani), care s-au certat la un antrenament, iar germanul Bernd Storck (61 de ani) nu i-a iertat. Ba mai mult, antrenorul a decis să îi pedepsească şi i-a exclus din lot pentru acest meci.

În locul lui Niczuly în poarta azi la Sepsi este Dinu Moldovan, iar în locul lui Ninaj şi-a făcut apariţia Kecskes. 

Nu este prima dată când Storck este ”nemilos” jucătorii de la Sepsi. Germanul este deja renumit pentru disciplina de fier pe care o cere la Sepsi. Etapa trecută antrenorul i-a exclus din lot pe Kevin Varga, atacantul maghiar de 28 de ani, şi Ákos Kecskés, fundaşul central maghiar de 28 de ani din lot din motive disciplinare. Cei doi au întârziat în cadrul programului, iar Storck nu i-a iertat. 

Despre normele impuse de Bernd Storck la Sepsi au discutat Dan Udrea şi Basarab Panduru, pe baza informaţiei că "mulţi dintre jucători sunt nemulţumiţi de faptul că antrenorul de la Sepsi impune reguli". 

Afla mai multe despre: bernd storcksepsiniczuly 

viewscnt
Articole similare